Summa sidvisningar

tisdag 24 mars 2015

Påskpyssel och Taco Tisdag!

Idag har vi verkligen lyxat till det...japp,jag anser att tacos en tisdag är att sätta lite "guld" kring vardagslivet. Så idag dukade vi upp fredags taco en tisdag.
Innan dess så var jag iväg och träna i boxen. idag va det kondition men också då styrka...wallball och kettlebells +axelpressar. Passar mig utmärkt att kombinera!

I eftermiddag kunde vi sitta ute och äta "mellis"...nån sa att det ska bli kallt igen. Kan inte tro det är möjligt,,,men det är blandat vad gäller väder så i morgon vaknar vi väl upp till snö. Då varar det dock inte så länge.

Isolde va "pysselsugen" så vi har gjort Påskpynt här och det flödade av glitter,piprensare och lim. Hon kan sitta hur länge som helst...även Isidor...han limmar så noga så noga och på dom små fingrarna fastade sen allt fån toapapper till damm.

Kära ,efterlängtade mormor kom och smakade på våra bullar vi bakade igår.
Här varar inte bullpåsar så länge   så hon kom i grevens tid!

Jag är omotiverad vad gäller skolan. Sjuka barn gör att fokus hamnar på annat...tack å lov. Skulle inte vilja ha det annorlunda.
I morgon ska vi in och ta hand om Simman...vem är han??? En docka som kan få andnöd..prata....och är lite allmänt läskig!
På eftermiddagen seminarie. Så en riktig bedömningsonsdag!
Vi får väl hoppas det går vägen även denna gång.

Vilodag i morgon,mi kropp skriker efter lite vila nu!

Vår älskade lille "mini"....han växer inte fort men han är bäst i hela världen!



Vad tycks??? Det är min skapelse.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar