Summa sidvisningar

onsdag 18 mars 2015

Var det bättre förr???

Jag har ju nu mer liiite tid över till annat än plugg. Jag kom in i min gamla träningsblogg som jag startade för snart 8 år sen. Det har hänt en del i mitt liv kan man säga. En snygg man klev in i mitt liv....ett hus ...ett barn...giftemål och ett barn till.
Mycket flexbilder som jag idag nästan skäms för...skrattar gott åt det...jag bjuder på det. Jag var ju onekligen stolt...då var det ofattbart viktigt...mina resultat. Lite skämskudde på det....huamej! Hahah..
Sen modellade jag en del också på den tiden och hela datorn är fylld av fina bilder...det är ju roligt....väldigt mycket hud tycker jag nu när jag ser. 

Men det är roligt att se. Jag har kvar mina värderingar i mycket men att åldern gör oss gott kan jag inte komma ifrån. Kanske också en Isidor som lärt mig en del...att aldrig ta varken barn,man eller livet för givet. Man får kämpa lite för det mesta i livet. Nåt mina barn idag är ganska matade med faktiskt. Man får köra ner huvudet ibland...så är det!

Då var träningen mitt ALLT...idag är det en del av liivet men låååångt ifrån allt ,men det ingår. Jag har en riktigt bra balans där, men käre tid så många år det tog! Om man visste det så hade jag nog tänkt om....

Nu är dom små på dagis,jag ska räkna lite innan jag åker till skolan.
Fy,tusan vad jag avskyr detta med läkemedelsberäkning. 

Nu har min träningsvärk börjat ge sig så idag känner jag mig pigg i kroppen och gårdagens vila har gjort sitt!

Ha en bra Onsdag!
Ärligt...hur snyggt som helst. Synd att jag inte va nöjd bara....jag va så missnöjd att jag tränade i munkjacka!!!!!

EN mycket annorlunda fotograf tog dessa....haha. (Anki,minns du)




Jodå...det va en ordentlig morsa på denna tiden...men vet i tusan om hon inte mådde bättre här än bilden längst upp....egentligen!
Magen är en bit bort idag....haha!



1 kommentar: