Summa sidvisningar

torsdag 14 mars 2013

En plats i solen!!!

Nu har jag tränat...Spinning och skivstång 30 min av varje. Toppen bra träning för hela kroppen! 1 timma och en regäl genomkörare!
Sen tog jag mig en stund i solariet.....Då ligger jag och TÄNKER på att jag inte ska tänka på något. SMART? Det slutade med att jag planerade Fredagsmyset!!!!

Nu är Johan där och springer en stund på bandet!

Denna vecka står det nog still på både vikt och mått. Jag anser att det inte SKA göra det OM man sköter allt perfekt. Jag tror nämligen inte man behöver stå där och stampa,där det inte händer nåt. Inte när man HAR att ta av!!!! Om man bara är ärlig mot sig själv,ställer sig frågan VARFÖR händer inget??? Har jag gjort det jag bör? Kan jag förändra något?Har jag ärligt inte slarvat... Man får svara på dom frågorna.....
Att äta lite rester från barnen...smaka lite smörgås där...en sked yoghurt där...liten bit bulle där...en extra frukt här och var "plockar" oxå. Men man räknar inte allt....haha!!!
Nu jagar jag inte kilon även om jag vore glad om jag fick droppa av några till. men inte riktgt  beredd att betala priset just nu. Men 1,4 förra veckan får jag allt vara nöjd med.


Nu kollar jag Sofias Änglar och bryter nästan ihop. Det berör mig ända in i hjärtat!!!!

Isolde har nu i eftermiddag provat Nyheterna från Me&I....Så fin hon va i denna klänning!!!

I eftermiddag har vi lekt så mycket att jag blev rädd att inte kunna prata som en vuxen när jag kom till gymmet.




1 kommentar:

  1. åhh va fin den klänningen är!! men på en så söt tjej så är ju allt fint!!
    trist att ja fick avboka ditt pass idag, men men så är de är man ligger deckad!! :-(
    kram

    SvaraRadera