Summa sidvisningar

onsdag 13 mars 2013

Pizzamage & Bakslag!!!

Tidig morgon på vår gatan i stan!
Bakade bröd till frukost. Eller ja, man rör ihop och är hur enkelt som helst. 1,5 dl mandelmjöj,1/2 dl kokosmjöl,5 msk kesella 1 ägg och 2 tsk fiberhusk tog jag och det blev bra. Måtten är jag liiiite osäker på.

När vi lämnade av Isolde så tog vi en ruskigt kall promenad och gick till gymmet. Ingen träning bara vara sociala. Det hade varit pass på morgonen och då brukar dom samlas ett gäng efter. Mysigt att träffa Anita!

Nu sover Isidor och jag skulle nästan kunna göra samma sak.
Vilket bakslag med snö nu. Men man vet ju att det ALLTID  blir ett sånt!!!

I vår medvetna värld där förbud nu mer sätts på det mesta. Det värsta uttryck jag vet är "det vita giftet"....Mjöl och socker ska klassas som gift. nåt vi ätit ALLTID. Inget nytt som kommit precis!
Bra/dåligt??!?! Det får vi se inom nån 5-10 års period antar jag.
Det jag vet med min egen kropp är att den inte mår bra av varken för lite eller för mycket av det. Det jag också vet är att jag går ner i vikt utan det!!!! Och kan hålla vikten om jag har en gräns för hur mycket! Ganska enkelt!
Men idag träffade jag en oerhört snygg 5 barnmamma...otroligt fin. Hennes man är pizzabagare och hon berättat för mig idag att hon åt pizza varje dag...även kakor VARJE dag. OCH till frukost pizzabröd...haha!
OCH mådde JÄTTEBRA av det!!!  Blev faktiskt lite full i skratt för hon sa det så underbart härligt!!!
Så ovanligt på nåt vis...
Där ser man va gener har med saker att göra. JAG skulle inte kunna göra det ens 1 gång i månaden. Tyvärr är det så!!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar