Summa sidvisningar

tisdag 12 mars 2013

Varken "myspys" eller "skittrist"!

Allt som oftast kan jag le lite när jag loggar in på min fb sida. Jag har några riktiga exempel där....

Denna morgon va inte direkt "myspys-långfrukost med mina finaste"....nej, det va en frukost med mina barn,där smöret åkte i golvet,jag hann inte dricka ur kaffet och jag fick smöra smårgåsrån på löpande band.....Blev ingen fantastiskt härlig morgonpromenad till soluppgång heller....nä,den blev iskall och vi tappade 1 vante....Blev heller inte milen på 14 minuter (inte heller på 114 minuter är jag rädd)....blev 30 minuters konstant avbruten träning med banan-klet på både träningsbyxor och golv. Kommer heller inte bli nån "lååååångfika med vänner idag.....Kommer bli en kaffe med två barn i eftermiddag och en knäckemacka på sin höjd.
Kommer heller inte bli rödvin till kvällsmat...plankstek ....eller ens fläskfile idag....det kommer nämligen bli pannkakor!!!


Men kl 17.30 kommer en man hem...min man...som pussar mig och frågar hur dagen varit. Som kommer fråga om JAG vill träna....Som kommer jaga och busa med barn.
DET är för mig en ganska sann lycka faktiskt....och att livet är helt okej ändå.....det är inte ALLTID "mysi-mys eller skojsi-skoj"...det kan va förbaskat trist ibland......men det är väl just DET som är livet egentligen.!!!

Ganska nöjd med att byta en bajsblöja då och då....torka lite gröt från stolar...ge mig ut på en promenad....åka en tur till ICA och lukta sköljmedel......kolla ut genom fönstret och försöka lära min 1 åring vinka....
För att det är just MITT liv!







1 kommentar:

  1. Oj oj, det var din härliga dag det:) Kanske en promenad i solen och låångfika men vänninan och en god plankstek till kvällen var någon annans härliga dag:)

    SvaraRadera