Summa sidvisningar

tisdag 21 maj 2013

Det knackade på dörren...

Idag fick jag en överraskning!
Det knackade på dörren och jag fick en chock!!!!
Fina M som jag hjälpt med mat/träning. Gett lite tips och försökt motivera i den mån jag kan. Idag fick jag SE resultatet! Herre guuuuud vilken skillnad! Hon hade med en blomma till mig. Såååå fint!!!
Hon är välutbildad denna tjej...läst mycket!!!! Idag sa hon kloka saker...tänk att man kan hjälpa varann med olika saker.
Så kul att se detta resultat,som hon kämpat!!!!!

Idag har jag köpt mina första shorts EVER tror jag. Egentligen tycker jag inte det är speciellt snyggt på tjejer faktiskt....varken med "stubba" ben eller smal-ben. Men ganska praktiskt! Vi får se om jag använder dom. Träffade en fin tjej idag som  jag inte pratat med på länge, en sån tjej man önskar såååå kunde få hitta lyckan...som förtjänar det så väl på nåt vis.

Vi har haft en grymt slö dag hos oss...vi skulle varit ute och fixat i trädgården denna vecka. Nu känns det mer höst än maj. Vi har mest legat som kryss i soffan med var sitt barn över oss. Mysigt det också men efter en stund så tog jag Isidor i vagnen och gick på en skogspromenad medans dom slöa kollade på "LOTTA" och läste bildtidningar ...haha.. Hittade en stig och blev nervös att inte hitta hem igen. Hemska tanke!!! Men efter diverse hinder i form av sten och rötter så va vi på rätt väg. Isidor va nog i chock för han satt som en stillbild i vagnen!

Nu ska Johan iväg med Erik och träna. Det betyder Tv för mig själv.

Inte så dumt!!!!




Det finns både dåligt väder och gryyyymt opassande kläder!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar