Summa sidvisningar

söndag 26 maj 2013

GRATTIS morsan!!!

Alla mammors dag!
Idag blev jag firad på sängen med paket,kaffe och små hjärtesmörgåsar och 2 ägg!!!
Så underbart!
Isolde hade valt en fin tröja till mig.

Mammarollen är inte alltid enkelt,det är inte saker som är livsviktiga. Dom är inte enkla. Inte heller så ofta det finns så mycket kärlek i just en roll.
I perioder är man så älskad så man kan inte bli mer älskad. Just nu lever jag i en sån period...2 st barn som är heeeelt förälskade i mig. Det är häftigt!!!
Jag började ju mitt mammaliv tidigt...redan som 19 åring. Sen har dom kommit i en fin ström denna fantastiska "femma"!!!

I perioder är man inte speciellt "rolig". Tonåringarna kanske inte tycker man är klokast i världen under några år. PRECIS så det ska vara! Vi får ta i mot både ris och ros....det kommer "tuffa tider" i mammarollen. Tro mig....betydligt tuffare än att försöka fostra en trotsig treåring som vägrar ha jacka när det är kallt. Det är småsaker det....haha!!!

Att vi mammor utsår mycket råder väl inga tvivel om...vi kräks i månader,vi föder barn,vi ammar barn,vi blir kräkta på,vi ska få bort extra kilon, vi ska helst älska föräldraledighet med lekparkshäng och sandkakor, vi får sätta oss själva långt bak i tåget under många många år....vi brottas med dåligt samvete, vi ska stötta,finnas och hjälpa. Tänk att vi ändå tycker detta är det bästa som finns!!!
Det är häftigt!!!

Även om det inte blev som vi önskat från start,....att få vara en mamma som delar alla dagar med våra barn....även om vi idag kanske glöms bort...även om vi inte alltid känner oss lyckade...även om vi inte alltid blir hyllade...så är det vår dag!
GRATTIS alla UNDERBARA MAMMOR!!!!



2 kommentarer:

  1. Slutet på dagens inlägg är så MITT liv just nu. Tack för att du vet hur det är!! Och delar med dig av riktig verklighet!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å, tack. Vi är nog som lever i sista raderna...så många fler än vi tror.

      Radera