Summa sidvisningar

måndag 27 maj 2013

En halvdag på sjukhus!

Våra barn sover till 7 på morgonen,vi är lyckliga och pigg föräldrar nu mer!!! Haha...sååååå skönt!

Idag har vi varit en halvdag på KSS med Isidor. Det va dax för provtagning igen!

Uppe på dagvården kommer en rosa tjej in,det är rosa som är favoritfärg berättar hon senare för mig...OCH glitter. Gissa om det va två små damer som fann varann. !!!! Isolde och hon lekte....hela tiden väntade jag på frågan om Varför tjejen inte hade hår på huvudet. Den kom aldrig!!!!! I bilen berättade jag varför...Okej svarade Isolde som om det vore det mest naturliga sak i världen. HÄRLIGT!!!!!
Dom lekte hund och affär, med Pippihus och spelade bandy skrattade så det ekade i dom kala sjukhusväggarna. Hon hade en 1 årig lillebror som Isidor kunde krypa runt med lite......Vi satt och pratade länge med denna mamman och pappan. Vi delade ganska mycket insåg vi efter 5 min. Vi kunde nicka igen kännande....
Deras flicka hade en tumör.....här skiljer vi oss åt.
Vi väntade på samma doktor....'jag önskar så att dom fick bra besked.
Jag tyckte så mycket om dessa människor på nåt vis. Det finns ett allvar,men också skratt mitt i djävulens elände. En längtan till det normal liv som för dom va långt bort!

Isidor fick bra besked idag...lite bättre provsvar. Hans hjärta kollades lite extra idag.....han är väl kontrollerad. Känns som det snart blir ett besked för oss.....det bästa besked har vi ju fått...INGET elakt som doktor E säger. Vi nästan nöjer oss där konstigt nog!! Vi är hos "proffsen"...dom som sett mycket. Ändå är han ett mysterium....Vi fick i alla fall klartecken att ha Isidor på dagis ..."på prov".
 Han ska orka, det är väl vårt lilla orosmoln!


Fantastiska lekterapin.....Vilket ställe!!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar