Summa sidvisningar

torsdag 9 maj 2013

Packar,fixar och jäspar!!!

Vilket skönt träningspass!!!
Idag med TABATA intervaller. Brukar köra med den om jag behöver lite puls. Idag hann jag inte med nån cardio alls. Inte ägnat mig åt nåt sånt på hela veckan,då får man höja tempot lite och köra lite pulshöjande övningar mellan seten! Jag tycker det funkar bra!!

Vi har haft en bra dag.
Jag somnade till i soffan med Isolde på armen. Så skönt!
Sen va det dax för en promenad. Vi mötte upp brorsan och gick för att köpa glass...sen tog vi en liten extra promenad. Vädret va så skönt! Isolde plockade vitsippor som jag nu hittade under vagnen.

Mormor kom en sväng och jag hoppade lite studsmatta....mormor såg nervös ut,Isidor i chock och Isolde skrattade...jag kissade nästan på mig !

Dagarna består av tvätt,matlagning,torka upp efter barn,söva barn,gunga barn...trösta barn,leka med bilar,leka med dockor,äta sandkakor, promenera och fylla på med kaffe då och då. OCH så lite egen träning så fort jag hinner.
MEEEEN, vet ni...jag älskar detta!!!

Nu ska vi packa in i husvagnen...i morgon rullar den gamla BETTAN mot Göteborg. Shopping,Liseberg,Universeum, äta,fika och hoppas på SOL!!!!!

Sonen ska vakta huset så i kylen finns Risifrutti...hans basföda!!!(Och lite vanlig mat...så inte 19 åringen svälter här...)

Att åka i väg  med barn kräver planering och i hallen ser det ut som nån ska vara borta i nån vecka minst!

Och jag kommer ändå glömt en hel del!
Sitter här och jäspar så stort att det knakar i käken......men nu kan vi inte sova på en stund!!!!


Idag glömde jag sminka mig...tofsen är från igår.  Körig vecka.....haha!

Fick tillåtelse att visa dessa bilder. min fina fina pojk!!! Fast mist av dom 3 stora!!!! <3










2 kommentarer:

  1. Så fina barn!!! Dom dära brallorna du har på dig verkar skitsnygga! Vad är det för märke o var har du köpt dom? (om du nu vill berätta)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej ! Är det jeansen??? Så är det KappAhal. SUVERÄNA.

      Radera