Summa sidvisningar

onsdag 29 januari 2014

En bra onsdag avrundas med.....

...... "Mia på Grötö"!
Innan dess lite plugg!
Johan jobbar och småfolket sover gott. Nästan så jag somnade också. Vi kommer inte i säng här på kvällarna, men vi borde. Så mycket annat att ordna med kvällstid..eller bara umgås!

En "pluggdag". Tack å lov för Skype. Betyder att vi inte behöver träffas fysiskt hela tiden i vår studiegrupp utan kan sitta uppkopplade och jobba. Så nu ska jag inte in till skolan förrän på måndag. Hemmaplugg gillar jag!
Gillar att kunna styra min tid och planera den utefter mitt liv.

På fredag ska jag vara  lite ledigt i alla fall på förmiddagen. Då ska jag ägna min tid åt alla dessa andra i min familj. Store sonen kommer hem från Tyskland idag och hoppas han vill besöka sin mamma snabbt efter hemkomsten.

Känner av lite stela ben, boxjump tar bra på benen. Explosiv träning behöver jag jobba med. Märker redan efter ca 4 Crossfit pass hur man förändras i sin träning snabbt. Ny träningsform för mig och det ger snabba resultat.....även om man har massor att jobba med.
I morgon ska jag ta "pluggpaus" och träna. Till helgen måste jag va pigg i hela kroppen då lyftutbildningen är. Ska bli så roligt!!!

Fy,här har det blåst så hela dagen så jag trodde huset skulle välta. Tur vi har en kamin som vi kan elda i. Den värmen går inte jämföra med nåt annat.
Lite nytt på köksbordet livar verkligen upp, Doftjus tända hela dan...ljuvligt!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar