Summa sidvisningar

måndag 13 januari 2014

STUDENT!!!!

Vilken dag!
Inte ett enda pust och stön över denna dag. Ingen panik eller oro alls!!!

I morse klev vi in på Högskolan i Skövde och kan nu mer kalla mig student. 90 st helt nya ansikten för mig. Blandade ansikten...unga ansikten, erfarna ansikten, nervösa ansikten.
Jag ÄR verkligen inte äldst...långt där ifrån!!!! Vi är många som passerat 35 och vissa även 50 år strecket. Tycker det är häftigt!!! Vi hamnade lite runt ett eget bord...haha.
Vi va ute och åt lunch...å pratade framtid och erfarenhet.
En tjej va 44 år och va egen företagare och ville bara göra nåt heeeeelt annat....så roligt att folk vågar!!!

 "Kåren" kom och informerade klämkäckt om ALLT "skitkul" det finns att göra...ons,to,fr och lör.....PARTYYYYYYY! Tjejerna runt 23 år va lyriska!!!!! Så klart...hoppas dom tar till vara på studentlivet ordentligt och minns det som den bästa tiden i livet!!!!!
Men för mig heeeelt ointressant...haha!
Min hjärna lär få gå på högvarv utan "kårens" upptåg!!!!

Kursansvarige Lars började med orden...-NI är efterlängtade....(en lång paus) NI är så välkomna hit och ni är dom mest eftertraktade på arbetsmarknaden!!!!

Sen va det "rakt in" i kurserna...

Tror detta kommer bli väldigt väldigt roligt. Tänker inte säga annat förrän jag känner annat....om det så blir tufft eller enkelt. Just nu känns det bara så rätt för mig!!!
Bläddrat lite i kurslitteraturen jag hämtat och av det lilla jag har läst så är detta nåt HELT annat än mina undersköterske erfarenheter!!!

Långa skoldagar har vi såg jag...men inte ens det skrämmer mig.
Barnen trivs på dagis och har en pappa hemma oftare än vad jag kommer vara hemma!!!

Hämtade upp dom små på eftermiddagen. Vi bara kröp upp i soffan och tittade på "Pippi"...sen va det premiär för Isoldes dans. Hon jublade och tyckte det va så roligt...sen åkte vi vidare till gymmet och jag rev av mitt planerade pass. Ett behagligt lugnt sådant!!!! Idag verkligen för kropp och själ!!!!

Den va den dagen det!!!

Dags att skriva ut ett gäng med papper som behövs och skriva dagis schema!!!!

På väg mot äventyr!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar