Summa sidvisningar

torsdag 30 januari 2014

K som i KÄRLEK

Jag kom igång med mitt pluggande efter lunch. Det vi läser nu är väldigt intressant och man blir näsan chockad över hur mycket som SKA stämma för att vi ska bli en fungerande människa och så lite som behövs för att det ska gå snett. Tänk att allt detta klaffar ...nästan alltid! Jag funderade just på detta med celldelning idag....det är ju en otrolig process!

Hämtade dom små tidigare än beräknat. Så fort jag känner mig någorlunda nöjd så hämtar jag dom. Vi har väldigt lite dagistid. Så valde vi! Vi vill ha dom hemma så mycket som går. Denna tid går så fort ändå. Jag sitter hellre lite kvällstid. Så tänker väl vi alla antar jag som har småbarn.

Mötte en snöig storebror utanför dagis....utan nyckel! Isidor och han blev sittandes vid "paddan" med en app som är så rolig...man byter däck mm. Vet inte vem av dom som tyckte det va roligast!

Mycket mer än så hinner man inte på kvällarna. Jag sitter mest med dom....är ju den tid man har. Då behövs inte så mycket mer än just ge dom sin tid.

Lite torsdags städ hann Isolde och jag med...hon viker handdukar och jag dammsuger. Hon är så ordningsam att jag tror hon får städa våra lådor i fortsättningen!

Missade "Mia på Grötö" igår då jag inte ljud hade på Tv. Ska ta igen det nu...i kväll öppnas inte en enda bok!!!!
Underbara,kloka, fina,snälla,rara,roliga ISOLDE!!!!! Älskar dig  från månen och tillbaka igen...och igen.....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar