Summa sidvisningar

fredag 10 januari 2014

Snö,lek och härlig gäng!!!

God middag!
Hos oss blev det lite rester efter att vi varit på Familjecentralen och lekt. Så mysigt gäng där. Tycker det är ett fantastiskt ställe vi har här.
Hos oss snöar det och Isolde ville åka pulka idag. Det blev dock lite svårt. Kanske till helgen!! Jag läste i tidningen att våra spår och slalombacke ska börja spruta snö. Jag är lite sugen på längdskidor i år. Just för att jag vill göra nåt annat i träningsväg ibland. Tror det är grym träning!!!!

I natt har jag sovit på tok för få timmar. Trodde knappast det va sant när jag fick vakna strax efter 6.30 idag.
Men lite kaffe gör susen.

Isolde hade ett recept med sig från dagis igår. Dom hade bakat rulltårta. Nu har vi gjort efter det och hon bakade helt själv.....bara ett av äggen som hamnade lite utanför.

Nu kollar vi på Barbie....jag påpekar att det är dockor....att dom verkar snälla....att  vädret ser så härligt ut. För just Barbie är kanske inga förebilder...ser jag!

Pappa hos oss vaknar snart och vi har nu en lång helg framför oss. Vi har det lyxigt i vår vardag med enormt mycket tid tillsammans. Blir så med oregelbundna arbetstider för båda två. Så mycket tid vi har möjlighet att vara med barnen är få förunnat. Men på måndag är det slut med den lyxen är jag rädd för. MEN barnen kommer ändå inte behöva va så mycket mer på dagis....känns skönt!

Jag ser dock inte fram i mot att lämna tidiga mornar, det känns lite tufft.
Men man får vända på det..jag kom in på högskolan och har en rolig utbildning framför mig och min man har ett bra jobb. Vad är då lite tidiga mornar.

Lite träning framåt eftermiddagen ska vi få till. Just nu orkar jag knappast hålla mig vaken och då är träning den bästa lösningen för att piggna till!!!!
Löpningen som va planerad vet jag inte om jag känner så mycket för...men efteråt är det värt det. Det vet man!!!


Inte en enda vattenpöl missade vi på vägen hem!!!!




1 kommentar:

  1. Jag har skidor om du vill testa :-)
    Inte använt dom själv än
    Kram Fia

    SvaraRadera