Summa sidvisningar

torsdag 23 januari 2014

Lite ledigt!

Godkväll i stugorna!
Ljusare på eftermiddagen nu. Man känner det...det vänder nu!
Idag tog jag mig lite ledigt. Hemmastudier men då och då kan man ju lägga pluggandet på andra tider...ex som nu KVÄLLSTID då barn sover och man tränar!
Kollade kommande kurs och började fundera på om det va rätt kurs eller om jag hamnat på Läkarlinjens kurser....men nä då...de va min kurs!!! OCH här lär jag få plugga ,baddagarna och mys dagarna är räknade...här är det inte bara bicpes och triceps som ska förklarars kan jag lova. Hur ska det gå???? Det är väl bara att nöta och nöta till sånt sitter.
Just det gjorde mig lite små stressad. Annars går det hur bra som helst! Det är verkligen roligt!!!

Vi hade en bra dag på Arena badet idag. Inte mycket folk så det va verkligen skönt!!!Hej vad det gick ner för rutschbanorna  Sen åt vi lunch på stan innan vi åkte hemåt och vips hade en dag gått!
Jag har varit och "gäst" kört lite spinning. Roligt att få va instruktör när man känner att både tid och lust finns! Det är så roligt och jag saknar det mycket...men när det är lugnare i skolan så ska jag försöka köra lite!

I morgon hoppas jag få en plats på kvällens WOD. Vi får se om nån hoppar av....
Riktigt bra träningsvecka!
Det känns att kroppen fått jobba på ett annat sätt. Jag är hungrig som en varg!

Nu ska jag läsa om paradigm ...vårdprocessen...Livsvärld...humanistisk tolkningsmetod...humanfilosofi...och Katie Erikssons Hälsopositioner...Hälsa/ohälsa...
Allt hänger ihop....och i slutändan finns det en MÄNNSIKA i fokus!!!
Häftigt va???
Haha....

Gos-trollet!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar