Summa sidvisningar

tisdag 21 januari 2014

Vuxen kväll!

Ååå, store sonen V har lämnat Sverige....för Tyskland (2 veckor). Han är där och jobbar! Han är så modig, mycket modigare än va jag någonsin varit. Jag har fått skärpa till mig såååå många gånger. Jag har ansträngt mig när jag sagt att - KLART du ska åka !!!!
Det är så viktigt att dom vågar prova saker...stora som små. OCH att dom har möjligheten. MEN ska väl erkänna att det känns lite ...STORT. Även om han inte bor hemma annars så känns det konstigt att inte ha chansen att träffa honom på ett tag.
Dom andra två stackarna har varit sjuka....men dom små är piggelin.

Dom somnade tidigt här idag så Johan och jag fick en hel kväll i Tv soffan. DÅ är det så tråkigt på Tv...handboll intresserar mig inte något.  Slötittat på BRON på netflix i stället.

Vi har haft en sån där skön eftermiddag och kväll. Lagat mat...lekt och bara varit hemma,. Just att bara vara hemma så här en kväll är vi ganska sällan. Alltid nån som är på språng...men vi försöker att finna dom där kvällarna under veckan. Jag upptäcker hur skönt det är!
Men att ALLTID alltid vara hemma skulle göra mig galen av tristess tror jag....haha.
Lite lagom av allt är nog bäst!

Idag är det tydligen KRAMENS -dag och jag undrar hur man kommer på allt....FB ger mig denna info. Kramas gör jag varje dag...många gånger men det va väl en liten mysig grej egentligen!!!!
Kärlek,kramar och ödmjukhet kan vi inte få för mycket av så...kramas på!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar