Summa sidvisningar

onsdag 29 januari 2014

Lite framtidsplaner!

Sitter i köket,böcker,kaffe,pågens kanelgifflar och bra musik i lurarna. Mitt stackars arbete jag gör om DNA,RNA, gen och celldelning har jag nu gjort om för fjärde gången...ändrar...inte nöjd...ändrar  och fixar. JUST detta kan bli ett bekymmer för mig...jag blir inte nöjd. JAG kan mer!!! Jag kan nog liiite bättre. I grundskolan va det sannerligen inte så....det är nu som "övervuxen" jag har dessa krav. Jag studerar med unga människor....jag vill inte vara sämre för att jag är 5 barns mamma...om ni fattar!!!

Nåväl!
Jag har kört Crossfit på morgonkvisten...tog det lite lugnare än jag brukar. Men så roligt det är!!!

Johan och jag planerar lite för framtiden...sånt är roligt! Vi har alltid alltid alltid pratat om att bygga vårt dröm hus....är tiden inne när jag är klar Sjuksköterska?????.Eller mer snart än så. Vårt nuvarande hus är fantastiskt men för stort för oss nu.
Vad det blir får vi se...men lite kul att drömma och kolla lite. Även om det inte aktuellt just precis nu...mycket att ta ställning till!!!!!
Vi har ingen brådska och bor väldigt bra......men att kika runt lite och planera lite hur man skulle vilja ha det!

Nu ska jag ta lite nya tag!!!!

Hittade denna på blocket...en sån skulle man ha i garderoben...en BENjamin!!!! Så enkelt det vore......haha!!!

2 kommentarer:

  1. Varför skulle man vara sämre för att man har fem barn? Alla bor ju inte ens hemma?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det jag menade va att jag vill försöka hänga med i deras tempo då vi studerar mycket tillsammans. För mig finns inte samma möjlighet att plugga som för en 21 åring. 5 barn har jag oavsett om dom bor hemma eller ej...men det hade kunnat stå "mamma". Antalet barn i inlägget va inte det viktiga....mer en förmedling av känsla. Ha en fin kväll.

      Radera