Summa sidvisningar

torsdag 16 januari 2014

ReSuLtAt

Kaffe och ett stort PÄRON!!
Plugg och städ varvar jag denna dag. Hemmet har kommit långt bak i prioriteringar denna vecka. Men idag får jag nog försöka ta tag i det lite.
Jag har "rast-tränat" idag....jag måste ge mig själv det när jag pluggar. Slipar på tekniker....marklyft och pressar ...det tar sig för mig blir det RESULTAT av att jag tränat på just detta under en lång tid. Just resultat är så olika,vad man önskar ,kan och vill. För ett tag sen läste jag i en blogg om just det...att det förväntas bli resultat om man tränar 6 dagar i veckan ,dock verkade denna mer inne på vad ögat ser. Det är ju lite skrämmande kan tyckas. Ska man inte kunna träna annars eller vad??? Men för oss som hållt på X antal år med detta så ser vi kanske mindre och mindre rutor på magen och svällande muskler. För människor är inte villiga att göra den uppoffringen...det är bra. Man tränar inte för att uppnå just det..som om nu endast träning skulle ge oss bubblorna på magen....men skit samma. Okunskap kommer vi inte ifrån!'
Att träna för eget välbefinnande med egna små mål kommer vi längre med!!!! Ett hållbart träningssätt så man kan hålla på året ut...och nästa år....inte bara just nu då alla är igång.

Idag träffade jag en dam. Hon hade för länge sen  passerat 70 år tror jag. Hon stod på balansplattan PÅ EN FOT!!  Jag va tvungen att prata med henne och berättade att jag tyckte det va så roligt att se dom träna. Det hon då berättade va att hon ville slippa sin rullator...det va hennes mål! Hon berättar också att för ett tag sen vågade hon inte ens stå med två fötter på!!!!

Här snackar vi resultat!
Tänk att dom har denna vilja även i denna ålder. Sånt här impar på mig!!!!!!!
Herregud vilken vilja!
Istället för att bara acceptera att så här är det när man är gammal...hon kom igen och visar att det ALDRIG är försent!!!
Jag tycker dessa resultat är fantastiska och det lös i hennes ögon!!!
Bra jobbat!
Idag va det fullt med folk....av den äldre sorten. Idag kom vi p att vi kan utbyta erfarenheter...dom va imponerade av min träning och jag av deras!!!!

Härligt gäng och på vårt gym är blandningen stor. Gammal och ung..stor och liten. Bakom vår disk står glada människor med ett välkomnande!!!!
Nytt träningslinne...ärtgrönt!!!!!! Kul med lite färg !

Färgstarka "dagistossor" skor....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar