Summa sidvisningar

lördag 30 augusti 2014

Är ni vakna??

God morgon på er!
Lördagmorgon brukar innebära träning för mig efter frukost...idag va det Johans tur.
Det betyder att vi andra kollar Bollibompa och viker tvätt. Tycker jag tvättar konstant,precis som alla andra småbarnsföräldrar känner antar jag.

Jag blir alltid så förvånad när jag ser statistiken i min blogg...många som läser min blogg nattetid. Både kl 3...4...5 . Å,hoppas det inte är nån stackars förälder som fått va vaken hela natten tänker jag. Är det så....vill jag säga HÅLL ut.

Idag ska vi åka till Matfestivalen,strosa omkring i Skövde lite.

Jag har min perfekta testkanin här hemma och just nu har jag fotat i en annan bakgrund...då det blir lite skolfoto känsla över fotot med grå vägg.Vi köper nästan aldrig skolfotot...bara den gemensamma bilden. Helt ärligt så är det väldigt mycket pengar och man sätter möjligen upp en bild, och ger bort nån bild. Sen ligger det ju mängder bilder kvar.

I morgon ska jag fota en familj. Hoppas på detta vädret...inte sol...lite dis. Det brukar vara ett perfekt ljus at fota i. Att fota i direkt solljus är omöjligt...i alla fall för en amatör som mig.
Så glad över att ni uppmuntrar mitt fotande..tyvärr så har jag inte direkt nåt självförtroende i just mitt fotande och känner mig lite blygsam där. Men jag tycker det är så rolig. Jag tänker ofta i bilder...haha...
Jag älskar att få ge mig ut och bara knäppa...allt från barn till en grå sten. Även en grå sten kan bli vacker!!!

Nu ska ja erkänna att jag verkligen inte är så bra på just fotandet....dock är jag lite vassare på redigering. Nåt som är otroligt svårt men som jag ägnat stor tid att försöka lära mig. Jag använder olika redigeringsprogram beroende på vaaad jag vill göra med bilden.

Nu ska jag ta min lille pojk i knät och lukta nacke en stund!!!!




EN snabbtest av bakgrund igår...kan bli bra med lite mer engageman!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar