Summa sidvisningar

onsdag 6 augusti 2014

En egen stund....

Alldeles ensam här vid köksbordet. Resten sover...
Vi har lagt oss till med annorlunda vanor. Igår såg vi 3 avsnitt av BRON, jag är besatt...fullkommligt besatt av detta. Sååååå bra och jag längtar till ikväll då vi kan se några till.
Så idag blev det sovmorgon men smög ner här ensam och satte mig här med en kopp kaffe. Så mycket mer ensamtid än så blir det inte. Läste om "egentid"...det finns inte när man fått barn...möjligen när man sitter på toa. Vi strävar efter "sån" tid men med små barn är det inget du kan förvänta dig. Jag har min "ego" tid när jag tränar...det är ungefär det jag har. Jag njuter av den tiden, den är för mig viktig! Så  mycket mer behov har jag inte. Det var mer när jag va en "yngre" mamma det va viktigt och i mitt förra förhållande så va det en ständig tävling om "egentiden"...min och din tid. Nu känner jag mer "vår" tid!

Igår regnade det hela dagen och vår grillkväll blev en mysig innekväll. Hela huset fullt med barn. Tror Anki och jag flätade lika mycket hår så skulle vi lägga ut allt hår hade det räckt en bra bit fram mot Konsum! Så mysigt vi hade, så kul att ses. Vi åt,pratade och barn lekte sig svettiga här.

Nu kommer dom här en efter en i trappan.
Jag ska ge mig iväg och träna sen ska Isidor vägas. Kolla av sommarvikt på gossen!!!!

I kväll ska Ludvig testa Crossfit, hoppas han tycker det är roligt!
Jag ska med och peppa honom.....
Han får sovmorgon idag igen för att vara riktigt taggad!


Vi har många barn och vi började samtidigt 1994...då bodde vi grannar. Sen dess har vi följts åt!!!!! Bytt män....inte med varann dock. Fött massor av barn,skrattat,gråtit,dansat på borden,badat i fontän och druckit sprit!



1 kommentar: