Summa sidvisningar

fredag 29 augusti 2014

Sommar eller Höst?

Sol ute och sol i sinne. Jag hade lite självklart räknat med en sovmorgon. Så blev det inte!!!! Vi som fått stressa på morgonen hela veckan men inte idag då vi är lediga. Men vi vaknade alla på ett strålande humör...nja,15 åringen gjorde inget glädjehopp kanske,det ska vi inte påstå. Mor kanske inte heller va speciellt len i tonen efter ca 7 väckningsförsök. Men allt löste sig och han kom iväg med kepsen på.
Ute vet jag inte om det egentligen är kyligare sommar eller otroligt fin höst. Men eftersom jag älskar hösten så går jag på höstlinjen.

Vi sitter framför Byggare Bob i pyjamas...då och då försöker jag ändra kanal till Nyhetsmorgon. Det är inte så poppis.

Vi ska snart ta på oss betydligt bättre kläder till vår skogsutflykt än vad flickebarnet i familjen önskar. Kjol passar inte riktigt bland blåbärris och kvistar.

En lugn och skön fredag för vår del. Lite träning när Johan kommer hem och sen blir det Fredagsmys...därför tar vi först lite Fredagsfys!

Denna helgen slog vi fast att vi inte ska greja nåt här hemma som vi gjort nu den senaste månaden. Nu ska vi bara umgås,åka på matfestival,vara ute och även träna!

Ha en härlig dag!
Smart Isidor...flaskstöd!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar