Summa sidvisningar

tisdag 12 augusti 2014

Mina HJÄRTAN!

Spinningpasset avklarat!  Gick galant och jag HAAAAR nog konditionstränat även om det inte betyder milen på berget för min del. Crossfit ger allt i ett...det fick jag bevisat för mig idag. Jag har nämligen inte cyklat på.....host...harkel....väldigt länge. Vi har kört X antal min ute i sommar men det är mest "transportcykling". Härlig känsla när man både kan prata,peppa och cykla utan att känna sig svimfärdig!

Min kära mamma kom förbi idag så vi hämtade två överlyckliga som liv.

Nu har jag bakat till min man...han fyller år i morgon och ville ha med nåt att bjussa sina nya jobbarkompisar på. Köpta bullar känns lite "sådär". Så när jag lagt barn och svarat på 25 frågor om prickar på min rygg till varför jag har så stora bröst så bakade jag lite här.

Nu är han snart i kapp mig...39 år i morgon. Han påminner alltid om att jag fångat en toyboy!!!!

Tack och lov att jag fångade honom...eller han mig! På vårt bröllop så va detta en stor grej...VEM tog vem . Jag hävdar bestämt att ha rå-raggade på mig....han säger att det va JAG!!! Nope, så va det icke alls...jag ville vara singel och inte ens se åt en man mer. Sveken mot mig va för stora, det gick aldrig reparerar det i mig. Jag skulle leva ensam med mina pojkar!!!
Så fanns han där bara....utanför min dörr i snygga skor och armar som knappt fick plats på köksbordet. Men inga fler barn för mig tack....va min tanke när det stod klart att HAN ville ha barn. Guuud, börja om!!!??? Vakna nätter,stökigt hem, graviditeter med hormoner upp över alla bredder,slita tillbaka sin kropp igen. Mitt EGO skrek Nej för full hals!
Mitt hjärta sa JAAAA för lika full hals!

Tack gode gud för att man kan ändra sig.
Idag slog det mig när dom lekte här....glass i soffan,glass på golv,blöjpåsar utanför dörren och sandiga gummistövlar! På riktigt...detta är ju det bästa med hela livet! Att ha alla dessa fem barn...vilken tur jag haft...att nån ansåg att jag va värd allt detta och en kärlekssfull man som är min bästa vän och stora kärleken i livet. Han som kan få mig att skratta och han som kan få mig galen av ilska. Tänk att jag fick allt detta!!!
Jag är inte alltid enkel att leva med...inte han heller. Nu mer lever vi MED våra mindre bra sidor...inte försöker förändra dom hos varann...det är häftigt att kommit dit!!!

Allsång på Skansen nu....vacker hon är...vem kan ha en sån frisyr mer än hon!??
Tro på Kärleken och ge den en chans och ta i mot gåvorna den ger.....som såna här gåvor värda allt och lite till!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar