Summa sidvisningar

söndag 3 augusti 2014

Blixtar och dunder...magiska under!

God morgon denna Söndag som bjöd på ett ordentligt oväder här hos oss. Innan detta brakade loss gav jag mig upp till slalombacken för ett par vändor. Å,himmel så jobbigt! Nu måååååste jag få lite fart på kroppen igen...det är ett MÅSTE!!!! Några magiska under på denna kropp har inte sommaren gett mig....och jag tror inte på under vid 39 års ålder. DÅ är det ren j---v---la slit som gäller!!!!!!
Tycker ändå jag kan summera sommaren som en ganska bra träningsperiod, dock hållt mig inom "bekvämlighet", den zonen har jag inte jobbat så mycket utanför egentligen. Det bör man nog göra ibland. Ätit för mycket...eller mer för fel. för mycket glass och för mycket goda smörgåsar. Men å andra sidan skulle jag aldrig i livet velat levt sommaren annorlunda. Som tur är dricker jag ingen alkohol eller sötdricka och det är nog tur. Haha
Sen började regnet fullkomligt ösa ner...men min tanke om träning fanns kvar så trots detta så fortsatte jag i trädgården en stund. Min positive man satte ut näsan med hejarrop att -Tänk,va skönt...avsvalkad och inte en enda fluga !!!! Han hade rätt....så det va bara att köra klart. Hann precis stänga ytterdörren då det blev både blixtrar och dunder!

Nu lullar vi runt i pyjamas/myskläder här. Idag gör vi inte många knop här...
Nu ser det ut att klarna upp ute så vi hoppas på sol igen framåtagen.

Hos oss ska det målas i trappan till källaren en gång till.


Nu till detta en liten stund...innan någon slår sig,behöver bajsa eller inte hittar en bil.....men en liten stund kanske!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar