Summa sidvisningar

torsdag 14 augusti 2014

Måla,fixa och städa!

Känner att jag är på "G"...på G med en hel del. Träningen går ju hur bra som helst just nu och jag tycker mig vara på väg tillbaka efter en halvdan vår. Med alldeles för mycket mat och alldeles för lite träning. Idag kunde jag köra X antal dubble unders....det är jag så nöjd med!

Efter lunch va det lekparken på önskalistan här.Tänk att dom aldrig tröttnar på detta....jag gör det nämligen. Vi packade ner mellis och en filt och sen va det lek i 1,5 timma. Jag tycker det är otroligt tråkigt att stå och knuffa på en gunga...men jag är ju inte direkt där för min skull heller.

Mina fönster skiner...idag har jag putsat dom...eller tvättat. Nu ser vi ut igen ! Jag har "maskinen" och det gör det hela enklare. Känns som jag städar för jämnan...sommaren fick hela hemmet att lägga sig i ett moln av damm.

Nu har vi släpat ner en byrå till källaren som jag ska måla. Vet hur det slutar....Johan hänger över mig och instruerar mig hur jag ska göra och hur noga jag ska måla . Irriterad redan innan jag börjar då han nästan smyger ner för att kolla mig....-Har du torkat av ordentligt innan Sofia...-Mmmm...-Okej,ser att du missat lite där Sofia....Jag kommer bli tvärförbannad och kasta penseln och rusar upp för trappan som en tonåring med utegångsförbud. Jag har varit med förr....konstigt att när HAN målar så är det ingen fara att det hamnar lite här och där...haha. Men han litar inte på mig alls i detta...men när jag gör nåt blir det i alla fall gjort!!!! SÅ denna gång funderar jag på att låta honom göra det med en gång. Vi får se vilket humör jag är på senare. Kanske jag lägger mig raklång i soffan och kollar Friidrott!

Idag  grillade vi ...men fick fly in då himmelen blev mörk och hamburgaren hade inte ens nåt svalget...men innan dess va det skönt!


Isolde flätar mitt hår eller knyter det...jag ska nog snart känna efter!

Dags för henne att sova!
Vi är lediga i morgon och jag hoppas på lite sovmorgon!


Helgen närmare sig. Underbart....vi ska fixa vårt sovrum och snart sover vi gott!

Japp, vi vet att han ser ut som en tjej och vi älskar håret och tänker INTE klippa honom. Så behöver DU inte tänka mer på det....du som tänkte det!!!











1 kommentar:

  1. Jag älskar också hans hår! Tröttsamt att hårlängden ska ha med kön att göra...

    SvaraRadera