Summa sidvisningar

måndag 18 augusti 2014

Folkhälsa och selfies!!!

God förmiddag!

Lite sol på näsan på väg till Förskolan (jag får tänka till, för mig är det dagis).
Idag va sonen uppe tidigare än mig och det impade stort på mig. Idag va det en glädjens morgon här....varför har inte så stor betydelse men en otroligt glad son åkte med kompisen i "epan" till skolan. Att glädjas med andra är så roligt och jag gör det ofta faktiskt. Oavsett om det är nytt jobb,viktnedgång,kärlek eller träningsmål. Jag blir sällan avundsjuk på människor, den egenskapen är riktigt "ful". Jag kan bli glädjande avis på snygga ben...just snygga ben är jag fixerad vid, för jag kommer nämligen aldrig få det. Så det är ingen idé att bli avis på sånt jag aldrig har möjlighet att få.
Är en sak att bli glädjande avis och fult avis....
Att blogga betyder att man blir lite granskad och måååånga åker på riktigt knepiga saker. Ren vuxenmobbing. Dock så måste man tåla att inte alltid höra att man är vacker, för det kan inte alla alltid tycka....och det är ganska oväsentligt i denna blogg. Men i dom mer "kända" bloggarna går mycket ut på det så klart. Dom har bra betalt också... Jag är förskonad. Ni är snälla i kommentarsfältet, även om jag får otroligt lite kommentarer till antal besökande. Sen att det alltid pratas, det kommer vi inte ifrån. Det kan räcka att byta profilbild en gång för mycket eller ta en selfies som nån retar sig på. Träningsbilder som skapar en provocerande atmosfär framför skärmen....för att man själv önskar "ha den tiden"....när det egentligen handlar mer om att man inte orkar,faktsikt!!!
Läser jag en blogg så vill jag ju läsa om "henne", "honom"...inte alltid om växterna i växthuset ,även om det hade varit mer okej än en selfies.
Selfies bjuder jag på ibland...men fyllebilder på en 39 åring, med snusk-blick  får ni aldrig se....haha.

Nu har min litteratur hamnat på bordet. Folkhälsa!!
Ska nu öppna den och se lite vad hösten kommer handla om.


1 kommentar:

  1. Så bra skrivet!!!! Man ska glädjas åt andras framgångar! Något jag blivit berikad att tänka ju äldre jag blir.

    SvaraRadera