Summa sidvisningar

torsdag 14 augusti 2014

Sol i sinnet!

Vaknade upp till sol idag...igen! Så härligt att få dessa dagar eller halvdagar med sol. Hösten är på ingång det känner man på kvällarna. Igår efter att Johan slutat jobba åkte vi direkt till Basta Kvarn och mötte upp Johans syster Jenny och barnen Gaston och Sigge+ hans föräldrar. Där va det inte mycket folk och det blev kallt snabbt. Men vi höll ut ett par timmar! Trevlig kväll och fiskarna lär vara mätta i flera dagar!

Johans födelsedag fick firas där. Men vi bakade bullar på eftermiddagen,denna pappa älskar bullar mer än tårta så det va uppskattat!

Överlycklig att biblioteket har litteraturen jag behöver i höst! Att köpa alla böcker är orimligt anser jag....det är galet dyrt med kurslitteratur.
Jag får frågan från flera om hur det går och hur det är att plugga med barn...och inte vara 22 år. Jag kan ju säga att det går bra, men jag hade nog valt att göra det som 22 åring UTAN barn om jag hade möjligheten. Man ska nog plugga innan faktiskt om jag ska vara ärlig! Meeeen man har andra fördelar i stället...livserfarenhet som kan vara nog så viktig.
 Man får vara beredd på att man pluggar mycket,i alla fall den första terminen. Nu vet jag inte alls...men det KAN inte vara värre än termin ett. Det är inte möjligt!!!!!
För min del känns kommande termin mer till min fördel än fysiologi kan jag säga! Fast det vet jag ju inte, jag kanske får slita som ett djur igen....för som jag slet förra terminen. Bland det värsta jag gjort faktiskt...trodde det va matte b men icke då.
Men det är roligt, det tycker jag...och man lär sig mycket om sig själv. Nyttigt!!!!!!

Nu är min komplettering skickad...skönt!

Slötittar på friidrotts EM....så vackra svenska tjejer vi har. Ser ut som modeller allihopa! Så duktiga och så jordnära tjejer och killar!
Tycker det är lite roligt att titta på.

Men nu måste jag fortsätta med mitt!
Grattis-bullar till pappa Johan!!!!

Nya kläder till en tjej som växt massor i sommar!

Sen på kvällen firade vi pappan !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar