Summa sidvisningar

lördag 23 augusti 2014

Lördagkväll i sikte!

Väntar på familjen Fredriksson här. Familjen Fredriksson består av min syster och familj....och dom är utkörda idag då det är 15 års fest,dock bara tjejfest! Så då får dom mer än gärna komma hit.
Jag har nu fixat mat,enchiladas med kyckling/köttfärs med tomat och avocadosallad till.

Idag har vi åter igen fixat hemma, ny säng in i Isolde rum och en ny säng till tonåringen. Storstädat i båda rummen hann vi också.
Sen va det dags att svida om från mysbralla till något tightare träningsbrallor. Isolde och Isidor hamnade lägligt hos syster.
Idag va det lite justeringar på mina marklyft...Johan va vid min sida och då kan man verkligen få god hjälp. Jag står en aning fel....så vi fixade det en aning och nu hoppas jag kunna lasta på mer vikter på stången. Men man ska vara rädd om sin rygg...nu lyfter man ju inte bara med den tack å lov utan behöver en strak bål ,och mycket ben är med i detta lyft. Marklyft är otroligt svårt att få till på rätt sätt och ibland ser man riktiga skräckexempel på gymmet. Varje gång ber jag en bön att människan håller... och varje gång undrar jag varför inte folk tagit ordentlig hjälp vid marklyft. Att man ens vågar!!!!!  Eller i alla lyft egentligen. Glad att jag gick utbildningen vi hade. För mig är det en trygghet! Nu är jag extremt petig och vill alltid göra rätt för jag är otroligt rätt att skada mig.

Blev sittandes hos min syrra en bra stund efter detta kraftprov...

Nu ska här dukas fram lite mat!!!!
Ha en skön kväll i soffan ,på jobbet,på krogen eller på semestern!!
Vår egna "Pippi"


Åååå hoopppp!

Ovant med mössa nu efter 30 graders värme. Hösten km som en blixt från klarblå himmel!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar