Summa sidvisningar

söndag 24 augusti 2014

UTFLYKT!

Efter en slapp förmiddag sträckte vi ut näsan genom dörren och konstaterade att vädret så lovande ut..YR sa..REGN kl 14.00. In med små barn i bilden och mot Mössebergs djurpark. Känns som jag inte varit utanför dörren på evigheter.
Vi han väl ca 4 km innan regnet började ösa ner....men mellan regnskurarna så hann vi med att leka och fika så klart!

Just när vi är ute så här slår det mig alltid...tack gud att jag idag kan sitta med och fika med mina barn. Min kusin äter nu LCHF och skruvade lite på sig när hon skulle "erkänna" för mig. Tycker egentligen inget alls om lchf....med vilken metod man önskar kan man får ner i vikt .
Men JAG vill inte hålla på att utesluta saker för min egen del...ge mig själv förbud. För mig skapar det en enorm fixering och det tar över hela livet för mig. Det vill inte jag. MEN jag undrar så ibland när man säger att lchf är BÄST...sen "faller man ändå dit" titt som tätt och vältrar sig i ångest. Varför faller man dit om saker är så enorm bra??? Sen att dom måste försvara sig så högt jämt funderar jag på. Varför måste man övertyga???. Ät va du vill men låt inte så högt i din "tro". För vem säger vad som är rätt och fel...varken jag eller du vet.  Jag har vid flera tillfällen fått länkar skickade till mig om "vinningen" med denna kost...till och med folk som blivit lite arga...haha!
Jag tycker man ska finna sin väg mot målet...oavsett hur du tar dig dit.
Men när jag pratar för egen del så vill jag leva ett vanligt liv....för MIG ett vanligt liv. Med både spagetti och en kanelbulle då och då. Jag måste ha en balans mellan kropp och knopp.
Jooo, jag har testat lchf vid flera tillfällen..men inte alls mått väl. Men gått ner i vikt.....men priset är för högt för just mig...men kanske inte för dig.
Så enkelt är det....det finns så många sätt. Detta är ett sätt...viktväktarna ett annat.

Ger mig inte in mer i denna debatt om lchf faktiskt.....funkar det för dig så gör det ju det och du mår ditt bästa JAG!
Jag mår mitt bästa JAG när jag får träna hårt,varierat,mycket...äta när jag behöver...fylla på med bra mat och glädjas över lördagsgodis och fredagsfika.....utan förbud eller ångest som hälsar på så fort jag äter utanför "ramen"!
Där har jag varit på tok för länge .
Nej,tack....för mig!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar