Summa sidvisningar

onsdag 27 augusti 2014

Mitt i veckan!!!

Mörkt och mysigt och jag sitter under filten.
Nu i kväll åkte Isolde och jag upp till berget. Först gick vi 2,5 km och jag med henne på ryggen i 1,5 km. Vi har ett fantastiskt utegym där uppe som jag inte testat fullt ut än...stor skam egentligen. Men idag så lyfte jag stock och körde marklyft medans Isolde letade grodor och klättrade i barngymmet där uppe. Toppen!!!! Idag ville jag inte vinka hej då igen och då är detta en bra lösning och väldigt mysigt. På fredag ska dom få vara lediga med mig och vi ska plocka blåbär där uppe och sen göra en blåbärspaj!

EN dag med två föreläsningar och ett grupparbete...nu har jag lämnat in vår uppgift. Skön känsla!

Vi blev klara tidigt och Marika och jag fick några timmar på stan. Överdragsbyxor och fleecetröjor behövdes. Lite mysig fika och sen vidare mot Nicke.....Nicke är mannan som idag tatuerat mig. Länge länge har jag funderat,ritat,googlat,funderat,ångrat mig. Idag höll Marika på att få panik när jag kliver in genom dörren och inte ens bestämt mig...haha. Men jag hade två alternativ....
Så nöjd jag blev över min KÄRLEK på handleden. Jag har 5 barn och det är för många barn att skriva....nu blev det ett samlingsord för dom och för Johan...6 bokstäver...en för varje barn och en för Johan.

Lille älskade Isidor ser ut som jag vet inte vad...han hade tydligen fått nån över sig idag och hela näsan är blå och en stor bula i pannan. Det är inte roligt att hämta sina små på det viset...på allvar förbannat tråkigt!!!!!
Älskade unge så ledsen han måste varit och inte vi där!
Jag kan inte tänka på det för då gråter jag....

Nu ska jag krypa upp hos min man en stund innan det blir läggdax för mig!
Ruggigt nöjd! Mer KÄRLEK i vår värld skulle inte skada.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar