Summa sidvisningar

fredag 22 augusti 2014

Hej denna kväll!

Lite udda fredagkväll hos oss...vi äter kylskåpsrester och plommonkaka denna tid på kvällen. Isolde är vaken än och Johan har dykt ner i Ikeapåsarna...jag redigerar bilder och är alldeles till mig för jag har fått två fotouppdrag. Känns hur kul som helst!!!!! Blir alltid lite snopen...VAAAA?? Menar du att jag ska fota???  Men sååå roligt!!!

Jodå,denna fredag innehöll inte mycket till lugn för frun. Efter att försökt fota mina minsta barn va jag redan helt slut....det är en utmaning vill jag lova och nästa gång ska JAG ringa in nån i stället. Men det är dags att uppdatera fotona på väggen nu...att fota en 15...16 och 19 åring är kanske ännu svårare faktiskt. Jag har försökt men dom skulle nog helst visa "bakdelen" och göra kaninöron på varann....det är nästan omöjligt att ens ha dom alla här samtidigt

Vi bestämde träff med Anki och Noel på Familjecentralen...lekte så håret stod på ända på vägen hem.

Packade hela bilen full med ungar/tonåringar och åkte mot Jönköping. Där gick två gossar loss på Lager 157 medans jag försökte hålla koll på en ilsken 5åring som fick för sig att hon troligen inte kunde leva om hon inte fick en tröja med stjärna på...jag vann, det där har jag inga problem med. Mig går inte att övertala nämligen...och en liten pojk som gömmer sig vid varje klädställning och hans mini-kropp kommer in i alla möjliga små gömställen.

Johan kom sen och gjorde oss sällskap och det blev Ikea då vi behövde både....värmeljus (haha) och sängben....så klart blev det lite annat också.

EN bra dag ...nu är jag trött och alldeles sockerhög.

Ska lägga mig raklång nu...i en egen soffa!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar