Summa sidvisningar

onsdag 20 augusti 2014

Blixtrar och dunder!

Käre tid vilket åskväder....vilka naturkrafter . Isolde och jag vaknade av en ryck av smällarna. Vi kröp under täcket och lyssnade. Tur man inte behövde kasta sig ut på cykel till nåt jobb denna morgon. Vi låg kvar och lyssnade länge...
EN ganska tidig morgon för oss idag. Isolde har duschad och fixat sig inför en dag hos mormor. Isidor och jag drar till KSS och sen ska lite höstkläder inhandlas. Jag måste ha skor, mina va hål i under kände jag igår...sonen går i tygskor och det är ju kanske inte optimalt dagar som denna.
Isolde behöver också några höstskor,typ kängor. Jag handlar gärna på Skopunkten...det är alldeles lagom för oss. Sen får jag köpa nya varje år men det skulle jag nog vilja även om dom kostade 2000kr det är det värsta det.

På kvällarna har vi nu kollat på "Hajprogram" när vi inte kan se mer "Bron". Vilka djur...vi har följt både hammarhaj och vithaj. Spännande program och vi sitter som klistrade framför Tv.
Roligt att titta på annat än "Paradis Hotel"...jag vääääägrar! Må mina barn aldrig få för sig att söka till såna program. det är ju någons dotter/son....fy,så trist!!!!!

Nu ska vi springa ut i bilden med full regnmundering!!!!

Jag har köpt mig en riktig galonkappa.... och jag funderar på en sydvest  (nä,heter det så)också...på RIKTIGT!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar