Summa sidvisningar

fredag 8 augusti 2014

Om ni ändå kunde höra det....

Kräftmete 3 timmar= Inte en kräfta, x antal tårar för att fisken luktade illa,en irriterad mor.....men annars va det trevligt! Min kära syster och jag va väl mer intresserade än barnen vi hade med oss. Himmel vilket ståhej för dessa stackars kräftor. Lite oro i vårt läger då inga kräftor ville in i våra burar då fiskargrannen visade upp sina 10....under ett svagt ögonblick ville jag sno hinken.....för att få lite frid i mitt läger.  Haha

Vi nöjde oss ganska snart och begav oss hemåt. Nu har Johan kommit hem och våra små barn här har levt rövare ....än så länge endast glada skratt och tjut. Men denna tid på dygnet är det lite som att gå balansgång...vill inte mycket till innan katastrofen är ett faktum. Man borde bryta då....innan katastrofen utbryter.

Men det är så roligt att se dessa lintottar ihop!

Jo,minsann...i morgon har jag nu hyrt ut min kropp till torget (ja,ja....den är inte eftertraktad på så vis). Jag ska köra en Wod tillsammans med grabbarna på torget. Ett svagt ögonblick då tacopajen avnjöts lovade jag detta....så klart jag ställer upp !!!! Ska tydligen köra några marklyft....det ska jag klara upp!

Nu ska barn i säng och några avsnitt av Bron ska plöjas igenom...jag viskade till Johan när han om hem...-Idag kör vi några avsnitt va?????? Mer erotiska viskningar än så stod jag inte för denna fredagkväll!

Ha en fin fredagkväll!



Önskar ni kunde höra skrattet...det där skrattet från magen,det där poppande,kluckande.ljuvliga barnskratt och ögon som lyser av den där totala lyckan....av att spruta vatten på sin syster!  Älskar denna ungen så jag kan bli galen....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar