Summa sidvisningar

tisdag 5 augusti 2014

Jakten början i augusti!

God morgon på ER!

Inte strålande sol idag hos oss. Det gör inte så mycket.
Isidor och jag har krupit under filten och tittar på Bollibompa. Snart ett minne blott då vardagen lurar runt hörnet.
OCH med vardagen kommer också "jakten"...jakten på att förlora dom där sommarkilona.
Gymmen börjar bli välbesökta igen,råd och tips ges från alla håll och kanter. Media hänger så klart på, smarta som dom är. NU lyssnar vi och tar till oss ALLT! Jag har inte klarat mig i år, jag brukar nämligen göra det.... betydligt bättre än i år i alla fal.I år har jag ätit alldeles för mycket av det mesta...och tränat alldeles för lite!!!!

Jag tänker att jag haft en BRA sommar då, och det stämmer. Tycker det känns ganska sunt att släppa lite på sina egna regler, förbud och strikt träning under sommaren.  Även om det i mitt fall betyder MER tid för träning...för att jag tycker det är kul och mår bra. Visst ska dom bort....men inte under 4 veckor...inte 2 månader heller. Jag tänker "tänkta" bara...medvetna val!
Sen finns det dom som "klarar" sig hela sommaren och hoppar lätt och enkelt i smal-jeansen första arbetsdagen efter semestern. Grattis till dig!!!!!

Julen och sommaren är väl de flestas "fällor". Är väl hur logiskt som helst. Men varför straffa sig själv.....det är så elakt mot den stackars kroppen men framförallt knoppen. Att inte kunna njuta DÄR utan att tänka att hösten blir ett långt lidande. Det är inte roligt! Jag har varit där....alldeles för många gånger.
Tagit mig ett par år och idag vid 39års ålder så känner jag mig helt trygg i det där. Inte klokt gamla tant!!!!!


Min förmiddag är bokat för träning igen!
Idag har jag inte bestämt VAD än!
Älskade lilla barn-nacke!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar