Summa sidvisningar

fredag 29 augusti 2014

Skogsäventyr och cykling!

Här är lyckan total idag....Isolde har inte alls varit intresserad av att lära sig cykla. Vi har låtit det vara men idag så....några minuters övning och sen cyklade hon!!!! Mina söner cyklade vid 3 års ålder, här är det lite annat med denna flicka...en mycket räddare person. En helt annan person....

I morse gav vi oss ut i skogen. Finns inget mer fridfullt ställe att vistas på. Tankarna kan bara flöda fritt och det lugn det ger är oslagbart. Jag önskar jag gjorde detta mycket oftare...för dom älskar det. Vi lekte på utegymmet,tittade efter grodor,såg fjärilar,hittade bajs,plockade pinnar och besökte en och annan vattenpöl. Ingen stress,ingen tid att passa....
Visst hittade vi blåbär...tog sin lilla tid att få ihop till vår paj. Men Isidor va tapper,han plockade bär efter bär med sin lilla hand. Isolde tog kommandot och bestämde vägen!!!

Kan erkänna att jag va totalt slut efter 3 timmar i skogen, svetten rann på ryggen när vi kom hem.

En blåbärspaj bakades och avnjöts i solen på altanen.
EN perfekt ledig dag!

Vi har varit ute hela eftermiddagen och jag åkte ner till gymmet för en gång skull. Jag är inte flitig just där...kör bara Crossfit nu. Men det är roligt och kombinationen är nog bra. Nu är jag van vid annan träning och har lite svårt att känna den totalt "slut känslan" på gymmet....svårare att hålla tempot uppe när man inte är själv på nåt vis...man får hämta vikter,vänta på sin tur, hälsa på folk,kanske till och med växla några ord.... och det drar ner mitt tempo. Haha.

Nu har vi jagat i kapp glassbilen till två barns stora glädje....pappa sa nej...mamman sa visst ja!

Nu ska vi lägga en lite väl glad Isidor.
Fredagkvällen har startat.....godispåsen väntar.....jag är redo!!!

Idag har jag en lite tung känsla över bröstet,jag läser ibland Magdalena Graafs blogg och läste idag att hon mist sin son. Man blir berörd, så jävligt....den värsta mardrömmen man inte ens klarar av att tänka på fullt ut innan klumpen i halsen lixom gör det svårt att få ner luft.
Våra älskade barn...ibland vill jag vaddera dom med bomull och ta patent på en okrossbar bur att ha dom i. Stora som små...jag har nästan mer panik för mina stora barn...en som har körkort och en som kör motorcykel. Himmel....hur ska vi skydda dom i denna värld???


Chins träning!



´Stolt som en tupp!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar