Summa sidvisningar

söndag 10 augusti 2014

Sova gott!

Att sova gott kan nog vara nödvändigt för att må bra. Man kan träna,äta exemplariskt och undvika stress. MEN att sova dåligt har bara dåliga effekter. Har man haft bäbisar som satt hela sömnmönstret ur spel för en mor och som skapade en extrem känslighet för utebliven sömn krävs enormt BRA säng!
Vi hoppas nu kunna sova gott i vår nybeställda Eken säng. Dyr så jag nästan tror jag blir sömnlös för det i stället, men vi kanske sparar in på naprapatkostnader i stället.
Vi va på Sängjätten och beställde nya sängar,gavel,madrass,kuddar ,täcken,sängkläder och överkast!!! Det är att "kosta på sig"...japp...kanske vår bästa investering. Vilken fantastisk hjälp vi fick!!!! Bara det gör sååååå mycket!!!!!

Nu för det med sig lite mer....det ska upp vit panel på väggen och golv ska målas. Blir nog fint!!!! Nu kommer hösten smygandes och med det också...."göraomhemmakänslan". Vi behöver göra i ordning i vårt sovrum så det kommer lägligt!

Nu har vi kalasat ordentligt kvällen lång os mig syster med familj. Så mysigt vi haft!!! Grillat och ätit tårta alldeles för sent.
I morgon är det VARDAG i vårt hus. Får nästan ångest....vill inte...men vill ändå. Vi mjukstartar!!!!!

Nu ska jag peppa min make inför morgondagens första dag på jobbet!!!!!

Nöjd kalaskille hos familjen Fredriksson!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar