Summa sidvisningar

tisdag 18 mars 2014

Godmorgon!

Pluggstugan är öppen!
Doftljus knastrar på  bordet,kaffet är snart klart, böcker över hela bordet och massor av "suddkorvar".
Nu är det bara att köra på så mycket jag orkar. Det går ganska bra. Jag är envis och har bestämt mig för att detta SKA gå....tror fasiken att det går. MEN kan hända jag får skriva om jus denna tentan...men det kommer gå.

Ska ta mig en tränings-rast här om en stund innan lunch. Det är för mig min räddning tror jag när det är "körigt". Fick tipset av en före detta student -HÅLL i träningen!!!!
Tror det är viktigare än vi tror med avbrott...och avbrott då allt annat än huvudet får jobba på ordentligt. En promenad kan nog göra susen för dom flesta som pluggar på denna nivå.

Nog om plugg. Ni tröttnar väl snart! Vet att många vill läsa om träning och hemmaträning. Tyvärr har jag inte så mycket att komma med där just nu. Jag kör ingen hemmaträning alls. Men så fort det blir lite värme hänger jag upp min TRX på altanen!!!!

Men inte i denna kyla...

Dom små är på dagis. Isidor ville inte vakna idag. Han bara tog sin nalle och vände ryggen mot mig.
Isolde sprudlar som vanligt...kl 06.41 med ett stort leende möter hon dagen..ALLTID! Hon har ett fantastiskt morgonhumör och verkar tycka livet är helt igenom toppen!!! Varje dag nya saker hon vill lära sig. Igår måla kottar och idag skriva KÄRLEK av våra prydnadsord...i eftermiddag planerar hon bygga en koja upp till taket. Varje dag en upptäcksfärd!!!
Önskar lite att jag hade hennes energi....

I helgen ska hon åka med Johan till farmor och farfar. Isidor och jag ska ha det mysigt!

Nu dags för nya tag..pancreas....insulin....kalciumreglering!!!!

En ganska trött mor i detta hus.....men snart så kan jag andas lite mer än 10 cm upp och ner. Ungefär så det känns!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar