Summa sidvisningar

söndag 30 mars 2014

Sköna Söndag!

Viken dag!
Vi har varit ute större delen av denna dag. Isolde lekte med Nova ett par timmar. Isidor roade sig med en boll och en traktor.

På eftermiddagen tog vi cyklarna och köpte glass, kändes så sommar så man nästa fick nypa sig i armen. Premiären för mjukglassen!!! Lär bli fler sådana under sommaren. Isolde trampade på med sina små ben. Barn i rörelse gillar jag, tycker det är jätte-viktigt!!! Kan vara allt från att spela fotboll på gräsmattan till att hoppa studsmatta.

Jag tvingade mig iväg till gymmet idag. Inte alls bra och jag tycker det är fel att tvinga sig till nåt sånt egentligen. I mitt fall VET jag att bara jag är där så går det bra. Och precis så var det. Jag körde ett blandat pass...chins (med hjälp), armar och lite handstående!

Helt klart har en motivations svacka greppat mig ordentligt. Jag ser inget roligt i det alls just nu. Ändå lyckas jag masa mig iväg minst 3 gånger per vecka. Men i mitt fall är det lite klent! Inget att oroa sig över utan det brukar istället vara som att helt plötsligt kör man igen och kommer tillbaka bättre än innan. Troligen så denna gång också! Jag känner mig fortfarande siten på nåt vis...trött och slö!!!!
jag väntar väl ut detta....i morgon ska jag köra en WOD.

Ny vecka,nya tag!

Nu är vi i en lugnare fas i skolan. Tack å lov...tenta veckorna börjar blekna nu och vi känner att vi är med i matchen igen. Lite grupparbete och föreläsningar. Lite lagom av allt kommande vecka!

Nu tar jag kväll!

Den lille konstnären!



Lite sol på ett osminkat ansikte!

Jag tog mig i alla fall dit!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar