Summa sidvisningar

måndag 24 mars 2014

Ett slitet gäng!

Efter en godnattsaga för Isolde va det nära att även jag somnade in. Fick aktivt jobba för att hålla mig vaken.
I morse kl 8.15 va det ett slitet gäng på Sjuksköterskeprogrammets nya kurs som startade i dag. Vi va lite bleka om nosen och vi va överens om att vi kände oss "slut".
En gräsligt gripande film som fick många av oss (i synnerhet mammor) att falla i gråt. Så där så man känner man måste svälja gråten för att det inte ska höras. Vi kommer under åren bli berörda på olika vis, vissa saker griper tag i oss mer än andra saker. Denna kursen Etik som vi nu startar är intressant! Etik-i någon annans händer. Och det är precis det....att ligga som patient i en sjukhussäng med ett "rondande" gäng stående över oss i en säng kan göra den högsta chefen liten. DÄR är vi alla lika...där finns det inga chefer, inga säljare, inga finare människor och heller inga fulare människor. Där i den rollen är vi alla lika..och sårbara! Jag hoppas att jag i min yrkesroll sen ALDRIG ALDRIG ALDRIG glömmer just detta!!!!!
Kom hem till 4 knubbiga barn-armar och en underbar man.

Lite utvärdering av dagen och en kopp kaffe så gjorde jag mig redo för träning på gymmet. Idag fick jag sällskap av sonen och hans kompisar. Nåväl,dom tränade inte med mig men jag kunde hjälpa till lite. Kul att nån av 5 delar ett uns av mitt intresse.

Isolde och jag hämtade hennes nya cykel och sen dans för henne. Det är min egen tid ute i väntrummet. Gud,vilken skön paus.

Väntar på Johan som kör en WOD med ett gäng. Kanske jag ska framför önskemål om en filmkväll. det va länge sen...längesen vi satt ner som vuxna. Längtar efter det!!!!
Okej, alla va inte direkt slitna. Men många av oss som kanske INTE är med på bild. Dessa unga tjejer drabbas inte på samma sätt riktigt även om dom sliter som djur dom också. Men dom har ett hållbarare yttre....haha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar