Summa sidvisningar

torsdag 27 mars 2014

Jag vaknar till....

Jag vakande just till i soffan. Det görs reklam för städ-grejer!!!! Sånt hör jag lång väg. Nu va det nåt nytt från Weleda. Jag blir som besatt och börjar på allvar undra hur jag kunnat leva utan just denna pryl. Snacka om att reklam lyckas fånga oss!!!
Jag har så mycket rengöringsmedel och sköljmedel att det är på gränsen till galet.

Precis fått Isolde i säng. Lite senare än vanligt. Hon har fått en pysselbok med tyg-stycke i så hon kunde sy en egen kudde. Hade inte hjärta att avbryta då hon satt och slet med sina stygn. Under tiden märkte jag upp urväxta kläder som ska säljas på bytar-dagen på lördag.
Efter dagis hämtning som blev 1,5 timma tidigare än beräknat gick vi hem och baka en hallon/blåbärs kaka. Vi tog lite vad vi hade och Isolde gick loss med strössel efteråt. Det blev en riktig "barn-kaka". Det åts  med god aptit här under eftermiddagen.

Isolde gjorde sig redo för premiär turen på nya cykeln. Inte under några glädje-rop eftersom hon inte gillar att cykla.... En" liten sväng" blev en omväg till Konsum och hem igen. Skönt med kvällspromenad och idag har det blir ca 1,5 timmas härlig promenad för mig. Ingen träning men en skön skogspromenad i stället. Lugn musik i lurarna för att inte stressa på promenaden som det annars kan bli med lite tempo-musik. Idag va inte det syftet. Idag va det återhämtning och lugn jag va ute efter. I bland undrar jag varför vi inte bygger oss ett drömhus ute i skogen. Tror det skulle passa mig otroligt bra. Vilken känsla av frihet och lugn och en hel skog att leka i!!!!!!
Jag är en ensam-varg många gånger och kan välja ensamhet före mycket annat. Jag gillar att vara ensam...eller ensam med barn...eller ensam med min man...eller helt ensam. Har inga problem med det. Men det är ju för man själv väljer det!

Börjar känna mig piggare...lite energi är tillbaka. Jag skyller på "tenta-utmattning". Tror jag är återhämtad nu!
Betyder dock inte att jag är en nattuggla utan vid 22.30 har jag kasat ner till liggande i soffan innan jag traskar upp. Johan jobbar i kväll så det är jag och tv:n!
Massor av bär i vår kaka. Känns sommar....


Gjord av Isolde, och Isidor har provsmakat det mesta....även bakplåtspappret!

I denna Blogg är inte själva bloggerskan på så många bilder....men här är en. Isolde är fotograf!!!

Vacker promenad!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar