Summa sidvisningar

torsdag 13 mars 2014

Gråt,svett och kraft!!!

Väldig väldigt sällan tappar jag greppet...ger upp eller slår pannan i bordet. Jag är en fighter ! Just det vet jag sen många år tillbaka och klarat mig genom livet många gånger med "vilja" och "envishet". För det har jag inte sagt att det varit enkelt alltid. Kanske just det som det INTE varit. Nu vinklar jag inte min blogg mot mitt eget privat känsloregister speciellt ofta. Jag är arg ,sur,otrevlig precis som vem som helst men kanske inte just den biten jag delar med mig av så gärna just i Bloggen, jag passar mig lite för den "nakenheten".

Men idag har det verkligen inte varit min bästa dag. Inga stora trauma men det blev nästan så. Ingen har dött,ingen är sjuk och jag mår väl. Det räcker egentligen nu när jag fått distans!
Men att sitta här timma efter timma ....med papper och Power pints och inte förstå,inte orka mer...det är så otroligt svårt allt detta nu....blir frustrerad och stressad Fysiologin är så mycket att vi anser det är omänskligt och jag är helt inställd på omtenta. Men många har ju klarat det, vi har ju mängder av sjuksköterskor. Men idag tvivlade jag ordentligt över om det GÅR!
Om det ens är möjligt...eller om jag ens vill....om jag ens orkar. Kanske ska jag nöja mig?
Åååå, sen alla underbara människor jag har omkring mig med diverse hejar rop...idag hade jag nog tagit dessa hejar rop som ett hån...att man då i så fall inte fattar HUR mycket det är!!!
Jag grät så både tårar och snor blandade sig över anteckningarna med det där förbannade Nervsystemet...så nu ser jag inte vad det står. Jag la mig raklång och grät. GAV upp...skiter i det...ta mina böcker...jag avanmäler mig på stört. JAG GER MIG, lämna mig bara ifred!!!!! Jag börjar jobba igen och får fritid!!!!
Så illa var det faktiskt!!!!!
Bytte om , stängde ner datorn...la böckerna på hyllan...tog 3 papperkakor och åkte till Crossfit boxen. Hoppade hopprep...lyfte...swinga....45 minuter. Satte mig en stund....torkade några tårar till!
Mötte upp Johan och två rödmosiga barn som kramade mig ,en man som pussade mig och klappade om mig. Isidor sprang med sin lilla mössa på svaj och Isolde valde näsdukar!
Helt plötsligt så va livet faktiskt ganska bra igen...det är ju DETTA som är mitt liv. Inte om jag får en omtenta!!!! Allt detta som ÄR viktigt finns ju här ändå...oavsett om jag misslyckas med en tenta eller svarar fel på medulla spinalis!!!

Så efter pizza och hemmamys med tända ljus och  glada barn så är svaret....Jag tar nya tag ...snart!!!!
Snart betyder i morgon. I kväll har jag bestämt lite vila,tror jag behöver det som ni hör!!!!

Blev ett ovanligt "naket" inlägg från mig!

Nu ska jag hämta lite glass....och titta på TV!!!!
Lite söndergråten och knäckt....

Mitt sätt att hämta kraft!!!!




4 kommentarer:

  1. Sånna dagar är nog bra ibland, mänskligt och sen kommer man åter med ny kraft😊 Har en liten fråga, vi är lite sugna på crossfit jag och min sambo, Hur funkar de? Hur tränad behöver man vara osv? Svara om du har tid och lust, trevlig helg, hälsningar Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Emma och tack! Klart ni ska testa crossfit. Behövs inga förkunskaper alls. Man kör mycket teknikträning på plats så man hänger med. Sen kan man alltid "skala" av övningarna så det passar. Det är otroligt roligt!!!! Testa....//sofia

      Radera
  2. Tycker det är STARK av dig att berätta även sånna här saker för det är ju just det som är LIVET!! Man går ju inte runt och är sådär sprudlande glad jämt!! Tycker faktiskt att det ibland till o med kan vara lite provocerande att bara läsa positiva bloggar. Dels känns det falskt o man får ju känslan av att man själv inte är som man ska när man läser sånna där äckligt trevliga bloggar där man alltid är glad o lycklig o barnen alltid är glada och medgörliga, för ärligt så har vi ju alla känslor och mår skit i bland! Man måste ju även få säga att man faktiskt har "piss"dagar?!?! Vi är ju människor!! Tycker med handen på hjärtat att detta var det mest mänskliga och bästa inlägget på länge! Du visar att du är en helt vanlig människa som också har känslor! Du är STARK o då menar jag inte bara i armarna (hihi) utan även psykiskt!! Stor styrkekram till dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Jag är mänsklig..haha. Det är tufft att få hela livspusslet att hålla ihop. Det är upp och ner i skolan. Man glömmer lätt dom slappa dagarna vi faktiskt har då och då. Tack för fina ord!!!

      Radera