Summa sidvisningar

måndag 31 mars 2014

Etiska dilemma och lunch wod!

God middag!
Jag läser om etiska dilemma och det utsätts man för allt som oftast. Etik över huvudtaget verkar vara en brist inom vården ibland kan jag spontat känna. Det har man väl råkat utför att det brister just där!!! DET är svårt med just etik och troligen har jag själv brustit där ett antal gånger också så klart.

Intressant i alla fall!

Idag har jag kört en lunch WOD. Passar på ibland när jag behöver paus från plugg. Istället för nån lunch rast. Idag är det nämligen "hemma-plugg". För mig är det "räddningen" att få jobba med ALLT annat än huvudet ett tag.

Idag satt jag själv här nere kl 7.40. Ingen ville vakna. Men strax efter 8 tassade en liten rödmosig tjej ner för trappan och längtade till dagis. Det måste vara ett bra betyg för våra pedagoger.Isidor fick jag väcka och undrar om han verkligen somnar på dagis idag.
Ledig förmiddag hos oss. Vi åkte till Kyrkan hus för lite lek. Detta otroliga ställe!!!! Kan sakna det nu när vi är i "dagis-svängen" och det blir så sällan. Men det är trevligt för både föräldrar och barn.

Dagens WOD satte min käre man ihop till mig. Klarade den på strax över 6 minuter, då hade jag ändå dragit upp byxorna och rättat till både bröst och trosor några gånger. Burpees är en jobbig övning Men så galet effektiv. Så dagens Wod bestod av burpees och thrusters på 30 kg.

Efter det så blev det både handstående och hopprep. Motivationen är på väg tillbaka lite igen tror jag minsann!!

Nu ska jag återgå till lite plugg...!



Burpees med ett hopp över stången.....15,10,5 och så thrusters 15,10,5.
Han va ändå snäll...han hade kunnat skriva 21,15,9,6,3 nämligen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar