Summa sidvisningar

fredag 28 mars 2014

Fredag kvällen....

Skriva nåt om vädret behövs nog knappast. Alla är lika lyckliga och människor har hittat ut. Man ser folk igen!!!!!Så otroligt skönt att kunna vara ute utan en stor vinterjacka och tjocka vantar som ska sitta på små barn händer.

Vi har hunnit med allt möjligt idag. Ett möte på sonens skola och sen en trevlig förmiddag med massor av mammor och barn på Kyrkans hus. Alla barn hade blivit så stora sen jag såg dom sist. Även mammor....då menar jag att det va några fina magar också. Blir alltid lite avis på gravid-magar!

Isolde åkte till mormor och lekte med kusin Vera. Johan och jag stoppade ner Isidor i vagnen och drog mot Crossfit Boxen. Så omotiverad va jag till träning idag. Inget sugen på träning alls just nu men svidade om...och fick till ett bar pass. När man hållt ner på träningen lite så upptäcker man helt plötsligt hur mycket tid man HAR över. Alltid lite kluvet. Därför brukar jag se mina svackor som positiva...det ger mig tid till annat.
Skulle hjälpa Johan, han filmar och tävlar i Crossfit Games open. En så gräsligt jobbig wod. Jag räknade repetitioner, Johan såg ut att stupa ....dååååå slår mobilkameran av!!!!! En sån här grej gör man lixom inte om....så gärna. Så arg har jag aldrig sett honom! Stackarn!

Vi har rivit vårt trapp-räcke ute och ska bygga nytt. Johan är händig och det är tur när jag får för mig saker...haha. Detta händer alltid då solen visat sig mer än 5 timmar. Då börjar vi riva lite här och där.

Lämnat av kläder till morgondagens bytar-dag har vi också gjort. Ut med gammalt och in med lite nytt inför våren. Vill inte se vinrött och svart nu på ett tag.
Isolde har varit ute till efter 19 och cyklat och cyklat. Jag har sett henne kämpa från köksfönstret. Hon behöver träna upp sitt tålamod mer än själva cyklandet.

Nu är det Let´s dance här...tills Isolde somnar. Då byter vi till nåt annat. Jag tycker inte det är det bästa som finns på Tv. Lite samma som "Fångarna på fortet"...man tröttnar på konceptet.
Nu har vi ätit Gino vid Tv...så gott detta är!!! Hade glömt av denna efterrätt!!!!

I morgon åker vi till Göteborg. Vädret ser lovande ut....
Dagens pyssel av lilla "Glädje"!!!!


En liiiiten stund utan jacka...hon anser det är sommar nu!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar