Summa sidvisningar

tisdag 11 mars 2014

Ordningen är återställd!!!

Nu är dom små lämnade på dagis. Isolde är piggare och jag hoppas hon orkar med en lång dag på dagis. Även om jag idag hämtar redan vid 15 tror jag....

Igår satt jag och pluggade tills jag stupade. Så trött så jag ville gråta. Gråta för att jag känner att jag inte kan. Känslan av att ge upp kom över mig. Första gången under utbildningen som jag känner så...det känns övermäktigt på nåt vis. Enorma krav på mig sjäv, jag kan inte misslyckas....men denna gång kan det nog bli så tyvärr. MEN sen så får man "kamma till sig" lite och se till att få lite distans. Då går det bra igen!!!
Dessa två tentorna vi har nu är STORA...Anatomi&Fysiologi!!!!! MASSOR....

Jag ska packa upp mina böcker nu direkt...köra 1,5 timma...träna...plugga...lunch...kafferast..plugga..hämta barn!

Solen lyser och man vill vara ute mest hela tiden. Idag kanske jag kan sitta ute och läsa lite framåt eftermiddagen.

Mitt sommarjobb inför sommaren är klart. Jag ska vara på Förlossningen igen. Kanske man inte kan ha roligare sommarjobb helt ärligt!!!
Johan känner sig orolig...fler bäbisar????? Men näää,inte för mig. Jag är helt nöjd...för det mesta. Haha. Sen kan det komma över mig hur mysigt det är. Sen räcker det att se bilder från när Isidor va bäbis och då reser sig håret på både armar och ben. Jag blir nästan stressad av att bara tänka på det.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar