Summa sidvisningar

söndag 9 mars 2014

Vuxen kväll!!

Har vi hos oss!
Isidor sov 17.50.
Isolde sov 18.22.
Kan ju hända att jag startar min dag vid 05.00 i morgon, inte omöjligt! Dom va så trötta att det va näst intill barnmisshandel att ha dom vakna under tvång.
Johan kom precis hem och har filmat veckan WOD som ska in under morgondagen. Han är grym! Har jag varit impad förr i min dag så är jag det nog ännu mer i denna energi krävande sport. Teknik ,kondition,explosivitet och smidighet ska finnas...ingen del mer eller mindre. Utan allting i en och samma kroppp!!!!!
Själv sliter jag med både chins och handstående. Handstående går bra...men chins är det värre med. Tycker inte det är kul och då tränar man för dåligt på det. Jag kör Crossfit för det är suveränt bra...inte för några andra större mål i dagsläget. Jag är nöjd så länge jag orkar hänga i....
Nu har all vanlig styrketräning blivit lidandet en del...veckan som kommer har jag planerat träningsmässigt. Blir Crossfit och löpning!

Nu ska vi äta vid soffan, tacopaj med keso över....gott!
Läst lite i min bok men nu ska jag ta kväll. Troligen varar det till 21.00 kanske. Jag känner mig trött..kanske börjar jag bli förkyld!!!
Lite typiskt denna tid på året!

Dags att tända ljus och duka fram!

Isolde provar mössor i farmors fina butik!!!

Svårt att välja.....


Fina ,hungriga välling-killar innan dom somnade igår kväll!!!!

Galet snygga Kristina....matmor.....hon lagar otroligt god mat!!!! Dock syns det inte på den kroppen kan jag lova..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar