Summa sidvisningar

söndag 23 mars 2014

Återhämtning och planering!

Söndag betyder att veckans planering krävs. I vårt fall inte så mycket som behövs planeras med jag försöker i alla fall tvätta undan och i mitt fall planera min mat lite inför kommande vecka. Det krävs en lite skärpning nu när tenta veckorna är över. Byxorna stramar...annars inget jag mår speciellt dåligt över men jag måste som ni vet passa mig..hela livet!

Hade det varit för nåt år sen hade jag haft panik. Den infinner sig inte alls längre...egentligen det som är felet kanske. Haha.
Men jag känner lite att jag inte ska eller bör skapa mig bekymmer när jag faktiskt inga har. Att ta extrem kontroll över maten igen blir ett bekymmer, inte när jag är mitt uppe i det då ser man det inte med dom rätta ögonen. Men det blir för mig en ganska stor kontroll-grej som inte alltid är så bra...för mig!!!
Jag känner mer och mer så...jag är missnöjd med saker som vi alla är lite till mans. Men varför ska jag se det som ett problem eller ett bekymmer som tar kraft från sånt jag tycker är viktigt. Kanske är det mitt pluggande som fått mig till insikt.
Men det är för mig mer viktigt att känna mig STARK och väl-genomtränad. Det är heller inget straff för mig att träna...endast för mitt välbefinnande! Det gör det hela enklare.
Jag har slutat läsa mängder av Bloggar, såna jag förut tyckte va bra. Det ger mig inget alls....mer än några djupare veck i pannan och en liten "ont i magen " känsla då och då. Jag har varit EXAKT där...inte en gång...inte två....pinsamt många gånger för att vara 39 år.

Mina små leker...jag har fixat en inlämnings uppgift kl 7.20 i morse. Vilken lättnad!!!!
Nu är allt klart i kursen. I morgon börjar nya kurser och jag anser mig nog godkänd i båda kurser jag nu avslutat. Omvårdnad och Antatomi/Fysiologi, härligt med lite Högskolepoäng i dessa ämnen. NU vet jag att jag KAN i dessa ämnen, inget jag bara läst någonstans, det känns tryggt faktiskt!!!!

Annars har helgen gått till återhämtning för mig!!!! Tog på mina krafter och tömde ut mig totalt dessa 2 tentor. Ingen träning.....bara mat och härligt sällskap!!!!
Två världar och jag gillar båda!!!!

Lilla GLÄDJE är hemma igen!!!!

Gömma si i min garderob...blev städning i den för mig!

Morgon-fixet på detta långa hår kräver tålamod och övertalning!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar