Summa sidvisningar

onsdag 12 mars 2014

Kaffevurpa och blå bröstad!!!

Kvällen är kommen!
Dagen varit mycket bra. Pluggat....druckit kaffe och haft lönesamtal i telefonen. Då skulle jag sätta på lite kaffe till mig och hela kaffebruken snurrade i min famn med mobilen i stadigt grepp under både haka och öra.. DET är mycket kaffe i en burk!!!
Nåväl, kaffe fick jag och några svordomar kunde jag ,även könsord...detta händer alltid mig när min stressnivå redan är över skyarna.
Timmarna går fort och jag tror snart jag får ett sitt-sår...förstår när folk pratar om att bli "pluggtjock". där är jag!!!
Tog en välbehövlig vila från plugg framåt eftermiddagen och mötte upp Malin för lite träning i boxen. Teknik..handstående...hopprep...kettlebells och utfall!!! Ett  lagom pass en onsdag eftermiddag! Jag har blåmärken över bröstkorgen efter stången under veckans Wod. Ser ut som nån gått loss på mig i ilska. Så är inte fallet!

När jag kom till dagis idag va dom sist...16.40!!! Arbetar inte människor senare???? Jag bad om ursäkt till både mina barn och fröknar för denna sena hämtning. Ingen mer än jag verkar lida!!!!

Sen va dom ute och jag kunde laga mat inne. Härlig tid och skönt med trädgård även om jag muttrar lite när löven faller.

Dags att plocka upp bokhögen och belöna mig med  " Mia på Grötö" 21.00!!!!

This is my Life!!!

Isolde anser att sommaren är här!!!!!




En lugn stund p trappan kan va det lyxigaste man gör för tillfället!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar