Summa sidvisningar

tisdag 25 mars 2014

En sån känsla!!!!

Jag vet inte,men just nu är jag så glad så jag vill gråta för det. Jag känner mig alldeles galen av lycka. Jag fick ett VG på min första tenta...ETT VG!!!!!! För mig är det nästan ofattbart. Även om jag kanske uppriktigt hade det liiiiite på känn. Jag tror nämligen inte jag hade många fel alls . Men VG är det hösta betyget och känns skönt att första tentan blev det!

Vi är nu hem-komna genomfrusna från vårt lilla äventyr till Mössebergs fantastiska lekpark och djurpark. Här hemma va det så skönt men så fort vi lämnat 70 skyltarna började vi ana blåst. Vi hann kolla lite djur,gunga lite och kättra + fika. Mysigt att bara vara tillsammans och vara ute lite.

Isolde målar nu ägg!!!!!!!!! Kanske lite tidigt tycker jag men hon är så pysslig så det gick inte vänta.

På morgonkvisten så körde min kära man en WOD med oss, ett gäng som bestod av många mer än mig och underbara Anki. Som hon slet!!! Vi slet alla....men hon är grym! En liten bonus stund med henne i omklädningsrummet är en ren fröjd. Vi hann både prata kärlek, trötthet och prestationer...och lite tjocka magar!

Jag älskar min man efter denna Wod....haha. Den va inte som sist, den där team wod som höll på att döda mig.
Innan dess hann jag läsa några rader ur min hemska,sorgliga bok. Att läsa om sjuka mammor....ungdomar och barn gör mig så ont. Man kan relatera....som mamma. Att inte ha möjlighet att krama sina barn god natt på kvällen utan kanske får ligga i en kal sjuksäng med sjukhusmats-brickan i knät och den röda larmknappen över huvudet, än värre veta att man inte får stå med Studentskylten och vifta stolt som en tupp,eller uppleva första gången på cykel utan stödhjul, första skoldagen med sina lilla nervösa 6 åring.....en man som förlorar sig hustru ,livskamrat ,mamma till hans barn. Tänk att detta är verkligheten för ganska många eller tillräckligt många i alla fall....i bland  slår det mig hur förbannat bra man har det ovetande om framtiden...jag tänker ALDRIG ,det händer inte mig!!! Det händer, så varför skulle jag vara förskonad.

Så ibland är dom är stunderna så viktiga. Att bara vara tillsammans. Att sånt måste prioriteras. Jag borde pluggat hela dagen...men näää..idag blev det "Vi" dag!

Nu ska vi ta en lugn och skön eftermiddag.
En snabbis på Falbygdens ost. Älskar RICE. Idag blev det kaffemuggar inför vårens och sommarens fika-ute stunder!


Röda näsor och kalla händer!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar