Summa sidvisningar

fredag 14 mars 2014

Fredagsmyset ja....

Nu sitter vi i soffan. Isolde hänger knappast ihop. Mor i huset har redan somnat en gång men erkände det ICKE! Vakande till av att jag hade Isidor 1,5 mm från näsan med en penna. Fara på färde...huuuur läge jag tog min lilla "gubbakvart" vet jag inte. Barn va kvar i huset och ingen hade tagit skada!!!!
Lite god mat fixade jag denna regniga fredag. Johan jobbar. Bara Isolde och jag...dukat och fixat. Hon ville inte ha. Så det slutade att jag åt runt soffbordet på ca 1,5 minut.
Kunde väntat till Johan kom hem men min aptit på mat gjorde att det inte fanns en chans att vänta.

Idag har vi haft både barn och flickvänner här...vuxna barn och mellanstora barn och små barn. Jag ÄR rik! Underbara My va här idag, flickvän till största barnet jag har. Hon är så mysig...hon både äter och pratar. Det är kul! En del stackare har åkt hem framåt söndag eftermiddag utan mat och är bleka när dom lämnar detta hem!

Försökte få med dom små ut idag ,gå en sväng...hitta på nåt! Ingen va sugen på mitt förslag! För dom räckte det med att vi blåste upp 4 ballonger och kastade,sparkade och hoppade med dessa ballonger. Själv dansade jag rakt in i dörrposten och hade jag varit 5 år hade jag nog gråtit....Vilken rolig dag utbrast Isolde alldeles svettig. Tänk att man ibland tror man behöver roa barn när sanningen idag va att jag behövde roas. Men det blev kul...Isidor skrattade så tårarna rann...och kunde inte få nog!!!!!
Barn är enkla!!!!

Det är fredag, det är helg. För mig är det plugg ändå!!!!
Kanske inte det som jag verkligen vill.....men jag ska banne mig fixa detta!!!! Herregud, jag har haft betydligt tuffare motgångar genom livet än vensinus och Dura mater...dock sitter just det som en smäck!!!!! Så hjärnhinnorna kan jag även om jag blir väckt runt tre i natt!!!!
Det är aktionspotentialen jag faller på...

Samarbete i köket!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar