Summa sidvisningar

tisdag 11 mars 2014

Överdos av frisk luft!

Kan man nog omöjligt få. Men idag har jag verkligen varit ute i det fina vädret. Satt ute och pluggade hela dagen. DET är lyxigt!!! Solen värmer bra vid väggen och jag tog ut vår fatboy och sjönk ner med kaffe och vindruvor.
Sen ringde dom från dagis...Isolde inte pigg!??
När jag väl kom va det en pigg tjej som kon skuttandes, lite blek om nosen. Vi gick och vägde Isidor och mötte upp mormor för en fika och lekparken en stund. Just lekparken är kanske inte det roligaste jag vet. Men det är ju inte heller JAG som ska roas där. Ett besök hos morfar som bor granne med lekparken blev det också. Äntligen kan min mamma och pappa umgås....hos oss har det varit sega år. Men nu de senaste åren så går det jättebra och det är en lycka för oss alla. Inte minst för hela högen barnbarn. Jag är inte där med mina pojkars pappa av olika anledningar. Tyvärr...ska jag ju så klart säga. Vi kommer heller aldrig komma dit, inte länge ett mål. "För barnens skull " heter det många gånger...och ibland är det JUST det som det kan handla om. För deras skull...åt olika håll.


På förmiddagen va det lite motvilligt ett Crossfit pass. Kändes varken kul eller lustfyllt att sätta sig på cykeln för att veta att jag kommer ta ut mig till mitt MAX. MEN sen händer det...det bara sker...glädjen kommer...lusten och påslag av hela nervsystemet!!!
Min otroligt härliga vän Anki fick jag med....idag råkade jag få ett sånt swing på kroppen i riggen så jag fick be om hjälp att stanna. Haha.
Ankis blogg måste ni läsa...ärligt...roligt...helt perfekt mellan personligt och privat (svåraste som finns). Så lätt att i början "sälja sig fritt"...gått tillbaka några år i min blogg och såg hur jag skrev i början mot nu. Men Anki klarar det galant!!!!! ANKI blogg

Det va nog min dag det!
Nu sitter jag med en filt på mig, dricker te och har satt mig vid köksbordet. Pluggdax!!
Idag under begränsad tid..max till 21.00!

Längtar efter att få sova....
Såna här dagar tar jag gärna fler.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar