Summa sidvisningar

lördag 1 mars 2014

Vilda och galna!!!

Jodå, så är det!
Idag har vi ätit Tacopaj ...på en Lördag! Det är våran fredagsmat och den store sonen vägrar äta hos oss på Fredagar. Han säger sig haft en hemsk barndom med taco, jag har förstört honom med den maten...haha! Igår ringde han först och kolla vad vi skulle äta.
Det som är så gott!
Vi känner oss lite CRAZY faktiskt!

Idag va vi på bio,Tingeling!
Tre barn och tre mammor. Toppen film tyckte jag...lite myror i brallan det sista hos Isolde.
Tycker det är mysig med bio. Bra tid också kl 16.00. Vet inte om jag skulle orka kolla bio efter 20.00 på kvällen. Vi den tiden ligger jag raklång i soffan. Beundrar dom som kan motivera sig till TRÄNING den tiden...för mig finns inte ens tanken!!!!

Min man rullar på bollen framför TV. En liten liten boll som fyller en fantastisk funktion på alla "punkter" vi behöver trycka ut. Jag har ont i min rygg och har rullat en stund på den också!

Nu har Isolde hämtat täcket! Det gör vi varje fredag och lördag. Ibland slocknar jag först...ibland Isolde. Men idag blir det lite kaffe för mig och det brukar funka fram till 22,00. Jag är så gräsligt trött på kvällarna!!! Förstår inte det. Jag sover hur bra som helst men efter 21.00 så tar jag slut kvällstid!!!!!

I morgon bitti är det dags för mig att "lyftträna" och köra en Wod som Johan får sätta åt mig! Han fick fina ord från gårdagens pass och det va nog skönt!!!!  Men jag vill inte ha några chins...därför ger han mig det. Då anser han att jag behöver träna på JUST det!!!!!!!!

Lite "Mello" och film denna kväll!
Bästa kvällarna!
Med dessa ord säger jag nu TREVLIG Lördag!!!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar