Summa sidvisningar

måndag 10 mars 2014

Idag blev det inte som jag tänkt mig!!!

Natten har varit lite orolig hos oss. Isolde har haft ont i sin mage...vridit och vänt sig,vaknat och somnat. I morse va hon blek som ett lakan lilla hjärtat. Hon fick bli hemma från dagis. Min plan sprack regält!!!! Tenta plugg 100%!!!!
Men så är det! Detta är en av det svåra delarna med att plugga. Det händer saker vi inte rår över med barn och känslan av att halka efter infinner sig redan efter nån timma. Jag har bestämt mig för att när detta sker...ja,då är det så. Mina barn går givetvis först! Det behöver man ju inte ens skriva....plugga får jag göra under nattens första timmar om det är det som krävs av mig!!!!

Nu har vi varit på vårdcentralen eftersom min diagnos va blindtarmen....doktorn som vet att jag pluggar tittade på mig och sa att det ÄR så här när man läser. Ingen blindtarmsinflammation.....haha!

Så nu är vi här hemma och fixar lite. Hängt ut tvätt, plockat undan vinterjackor...vi åkte och fika efter doktorbesöket och nu ska jag snart sätta på en film till flickebarnet och plugga lite.

Vilket väder...vi ska ut på altanen om en stund känner jag. Eftermiddags kaffet i solväggen verkar bra denna måndag!!!
Bästa jag vet!!!

Vår-fin tjej!

Lilla älsklingen. Men piggare nu!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar